Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

O i-Reporter πήγε Μέγαρο...


Αντιγράφω από: http://orfni.blogspot.com

"Στα μεγάλα θετικά της εκδήλωσης να προσθέσω οτι ήταν μια πρωτοβουλία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα της Αρτας (ο "γαλάζιος" νομάρχης Γ.Παπαβασιλείου και ο "πράσινος" δήμαρχος Π.Οικονομίδης συνεργάσθηκαν σαν φίλοι και "υπηρέτες" της περιοχής τους για να αναδείξουν τα Βυζαντινά τους μνημεία). Η "παραγγελιά" που γράφτηκε για το "γεφύρι της Αρτας" θα μείνει στην Ιστορία. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση τόλμησε να παραγγείλει (να πληρώσει δηλαδη) να γραφτούν τραγούδια για τις παραδόσεις της, για τους καημούς και τα μεράκια της. ΑΥΤΟ πρέπει να κάνουν ΟΛΕΣ οι περιοχές μας (αντι να...τραγανούν τα φιλέτα με τις παρέες τους παράγοντας το τίποτα...).
Στα αρνητικά της όλης προσπάθειας η...ερασιτεχνική "οργάνωση" (απο κάθε πλευρά - πλην του Μεγάρου που είναι top σε όλα) και το γεγονός οτι υποσχέθηκαν εκδήλωση για την "Αρτα, χθες, σήμερα, αύριο" και ήταν απλά μια εκδήλωση για "τα βυζαντινά μοναστήρια της Αρτας" και τίποτε άλλο(κόψανε και την μουσική...οι πολλές ομιλίες ανευ λόγου). Δεν πειράζει κάθε αρχή και δύσκολη..."

Και το δικό μου σχόλιο:
Αν θυμάμαι καλά, πριν από μήνες είχαν ξεκινήσει κάτι ψιλοκαυγάδες για το θέμα της οργάνωσης, ποιός θα είχε την ευθύνη, το γενικό πρόσταγμα, ποιανού άνθρωποι θα την προετοίμαζαν και φυσικά θα ...καρπούνταν και το αντίτιμο των προσπαθειών τους κλπ., κλπ... Δεν πιστεύω τώρα, που υπάρχουν κάποιες ενστάσεις για το αποτέλεσμα από οργανωτικής πλευράς, να αρχίσουν οι ...ριγμένοι τίποτε πισώπλατες φαλτσιδιές!!!

1 σχόλιο:

  1. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη, το σχόλιο και το "5" :-)
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλές αναρτήσεις και πολλές επισκέψεις σου εύχομαι.
    Νίκος,
    Τορόντο -Καναδάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...