Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Σαν πολλά δεν είναι 595.000 ευρώ;


Διάβασα στο http://www.arta-news.gr ότι εγκρίθηκε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο η υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση του ΕΣΠΑ, για την χρηματοδότηση πράξης με τίτλο "Ανάπτυξη Πλατφόρμας Τουριστικής Προβολής Νομού Άρτας", προϋπολογισμού 595.000 ευρώ.
Θα δημιουργηθεί δηλαδή μια διαδικτυακή πύλη που θα φιλοξενεί τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού. Αυτό το πράγμα λοιπόν, θα δίνει την δυνατότητα στον επίδοξο τουρίστα να οργανώνει ευκολότερα τις διακοπές του στο Νομό και στους επαγγελματίες να οργανώνουν καλύτερα την προβολή των ξενοδοχείων τους, εστιατορίων τους κλπ.
Η ανακοίνωση της Νομαρχίας λέει ότι έτσι θα επιτύχουμε:
  • Παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των εν δυνάμει εκδρομέων
  • Προβολή των περιοχών του Νομού σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Νομού
  • Αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής μας
Καλά όλα αυτά, ας πούμε ότι οι τουρίστες θέλουν και λίγο Φαρ Ουέστ και δεν τους νοιάζει αν σπάσουν τα αυτοκίνητά τους στις λακούβες, ας πούμε ότι θα έχουν μαζί τους κονσέρβες και δεν τους νοιάζει αν βρούνε ανοιχτό μαγεριό στα ορεινά τις καθημερινές. Ας πούμε ότι τώρα οι "εν δυνάμει εκδρομείς", σε "παγκόσμιο επίπεδο", θα μάθουν κατά πού πέφτει η Χώσεψη και θα κάνουν ουρές στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, ανά την υφήλιο, για το πολυπόθητο εισιτήριο. Εγώ θα ξαναρωτήσω: Σαν πολλά δεν είναι τα 595.000 ευρώ, τουτέστιν 200 παλιά μύρια, για την δημιουργία ενός portal; Εκτός κι αν υπάρχει και τίποτε άλλο, που δεν μας κάνουν την τιμή να μας ανακοινώσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...