Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Κολεγιές για παιδιά από κολέγιο... Πότε με το καλό η αναγνώριση πτυχίων;




Σε προηγούμενη ανάρτηση, με θέμα την εκδήλωση στο Μέγαρο για την Ιστορία της Άρτας και τα μνημεία της, κάποιος φίλος(;) έγραψε το εξής σχόλιο: "Ακόμη δεν ξεκίνησες και άρχισες το γλύψιμο του χουντοδέξιου Νομάρχη σου και της ορντινάτζας του, του Οικονομίση, που όπου φακός, κεφτές και παράς δίνει πρώτος πρώτος το παρόν..."
Για κάτσε ρε μάγκα από πού το κατάλαβες αυτό; Πού το είδες το γλύψιμο; Ή μήπως δεν θα έπρεπε να αναφέρω την εκδήλωση και τους διοργανωτές της; Άσε μας ρε φίλε και μην ξεσπάς σε μένα... Εγώ σου φταίω και όχι αυτοί που αναφέρεις; Και γιατί πας και τους ψηφίζεις τότε; Αλλά έτσι είναι, έρχονται στο καφενέ, σε κερνάνε κανένα τσιπουράκι, σου κλείνουν το μάτι για καμιά σύμβαση για διμηνίτες κι εσύ κάνεις όλες τις πίκρες σου γαργάρα!!! Διότι κι εσύ, αυτόν τον κεφτέ ονειρεύεσαι να φας και τρέχεις ξωπίσω σαν το δαρμένο σκυλί, καημένε...
Όσο για το "ορντινάτζα" που λες, δεν ξέρω τι να σου πω. Απλώς, οι χριστιανοί κάνουν πράξη την προτροπή για συναίνεση του Καρ-αμαν-αμαν-αλή. Όχι για τον εαυτό τους, για το καλό σου έρμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...