Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Γιατί βρε τα βάψατε μαύρα;


Διαβάζω στο Έθνος σήμερα:

"Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται 140.000 γυναίκες, που μετά την καταδίκη της χώρας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δουν τα όρια συνταξιοδότησης να αυξάνονται.

Πρόκειται για εργαζόμενες στον δημόσιο τομέα και στα σώματα ασφαλείας, που δεν έχουν προλάβει να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα και κινδυνεύουν να δουλέψουν από 5 έως και 17 επιπλέον χρόνια."

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτής της απαισιοδοξίας, το μόνο που έκανε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είναι να υποχρεώσει την Ελλάδα να εξισώσει την ηλικία ανδρών-γυναικών στο Δημόσιο. Πού είδατε την αύξηση των ορίων; Αφού και ο Πρωθυπουργός και η κ. Πετραλιά έχουν πει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά αύξηση, γιατί δεν τους πιστεύετε; Όχι, όχι, είμαι βέβαιος ότι αυτή τη στιγμή, η Υπουργός Απασχόλησης ετοιμάζει το σχέδιο για την μείωση των ορίων συνταξιοδότησης των ανδρών, έτσι ώστε να συμμορφωθούμε με την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου.

Κάντε υπομονή και συντονιστείτε όλοι στις τηλεοράσεις σας, για να ακούσετε τα χαρμόσυνα νέα στο δελτίο των 8, την 1η Απριλίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...