Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Μια βόλτα με ...ποδήλατο



Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου μιλάει για ένταξη στο ΠΕΠ της διάνοιξης οδού Άρτας-Λιμίνης μέσω του Λόφου Περάνθης. "Αφορά την διαμόρφωση τμήματος της υφιστάμενης χωμάτινης οδού και νέα διάνοιξη, συνολικού μήκους 6,36 χλμ., καθώς και τη δημιουργία ποδηλατόδρομου σε τμήμα της."
Είναι δηλαδή η γνωστή διαδρομή, που όσοι υπηρέτησαν στο ΚΕΥΓ, έκαναν πορεία, διαμέσου της χωματερής... Όμορφες εποχές, ευωδιαστές!!!
Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει αυτό με τον ποδηλατόδρομο. Είναι άλλωστε κάτι που λείπει από την Άρτα και με χαρά μου παρακολούθησα τον Δήμαρχο στο τοπικό κανάλι, να αναφέρεται σε αυτό το θέμα. Είναι άλλωστε ηλίου φαεινότερο, ότι και ο κ. Οικονομίδης χρειάζεται την ποδηλατάδα για την σιλουέτα του, όπως και πολλοί άλλοι, χωρίς να εξαιρώ και την αφεντιά μου. Για να σας πώ όμως την αλήθεια, θα ήταν πολύ καλό για όλους, εάν η Περιφέρεια ή ο Δήμος εκτός από την κατασκευή του ποδηλατόδρομου, προχωρούσαν στην καθιέρωση κινήτρων για την χρησιμοποίηση της νέας οδού από ποδηλάτες, όπως της φωτογραφίας...
Ας το σκεφτούνε, εγώ μια ιδέα ρίχνω στο τραπέζι...

2 σχόλια:

  1. EGO ERXOME KAI ME TA PODIA AN EINAI ETSI-KALHSPERA APO TO MONAXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το 2001 χρησιμοποιώ ποδήλατο ΜΕΣΑ στην Αθήνα. Διαβάζω με χαρά την είδηση όπως και κάθε είδηση που "περιέχει" το ποδήλατο. Δυστυχώς ο δήμαρχος της πόλης που μένω, το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να καταστρέφει τα πάρκα της πόλης μας και να υποβαθμίζει την περιοχή προς όφελος "συμφερόντων". Τον κ. Οικονομίδη δεν τον γνωρίζω, αλλά κέρδισε ήδη τη συμπάθειά μου με την αναφορά του στο θέμα του ποδηλατοδρόμου.

    Με το καλό να φτιαχτεί και να παραδοθεί το έργο και να ακολουθήσουν περισσότερα έργα που θα σέβονται τον άνθρωπο περισσότερο από τα "συμφέροντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...