Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

QUIZ για τους παροικούντες στην Άρτα




Εδώ και λίγους μήνες υπάρχει μια καταγγελία από συνταξιούχους αστυνομικούς, για ένα κύκλωμα αστυνομικών και δικηγόρων, που λυμαίνονται την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με το εμπόριο λαθρομεταναστών, με την διακίνηση γυναικών, ναρκωτικών, ακόμη και τυχόν διαφορές που προκύπτουν μεταξύ πολιτών και ασφαλιστικών εταιρειών, σχετικά με τροχαία ατυχήματα. Αυτή η καταγγελία έχει σταλεί στον Υπουργό Εσωτερικών, στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στον Υπουργό Δικαιοσύνης, στον Δικηγορικό Σύλλογο, στα ΜΜΕ της Άρτας, ακόμη και στον Ταρζάν της τηλεοπτικής μας Ζούγκλας. Από όσο γνωρίζω, και η Εισαγγελία και ο Μάκης διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση... Οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες και μάλιστα τους αστυνομικούς τους αποκαλύπτουν με τα ονοματεπώνυμά τους!!!
Τους δικηγόρους όμως τους αποκαλούν με παρατσούκλια. Δηλαδή: "δικηγόρος της αστυνομίας,νομαρχιακός δικηγόρος, ωραία μορφονιά, κυβερνητικός δικηγόρος με στυλ, δημαρχιακός".
Και τώρα το Quiz: Θα σας δώσω τα αρχικά των ονομάτων των δικηγόρων (όχι με την σειρά που αναφέρονται στην καταγγελία). Μπορείτε να βρείτε ποιός είναι ποιός;
Ν.Γ., Κ.Τ., Δ.Λ., Μ.Ν., Δ.Σ.
Μπορείτε να βάλετε τα ονόματα στην σωστή σειρά; Μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τον κώδικα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...