Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Θύμα ο Ηπειρώτης άρρωστος...

Το διάβασα στο Ήπειρος-Ελλάς και αληθινά θέλω να πιστεύω ότι δεν βλέπουν καλά τα ματάκια μου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα συμβεί όχι μόνο στα Γιάννενα, αλλά σε ολόκληρη την Ήπειρο, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Αδέρφια, με αυτά τα πράγματα "δεν παίζουμε", όσο κι αν έχετε τα δίκια σας, σεβαστείτε τον πόνο αυτού που αγωνιά για την ζωή του, για την υγεία του, για το παιδί του...
Μακάρι να είναι υπερβολές αυτά που γράφονται και να σας αδικούνε, γιατί ξέρω ότι τόσα χρόνια τα Νοσοκομεία λειτουργούνε μόνο χάρη στην αυτοθυσία γιατρών και νοσηλευτών...
Ορίστε τι διάβασα:


Το κλείσιμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου εισηγείται στην διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος ο χειρουργικός τομέας, αφού η λειτουργία του έχει τιναχθεί στον αέρα και η κατάσταση που επικρατεί μπορεί να είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.
Η επίσχεση των γιατρών που συνεχίζεται, αλλά και η επίσχεση των εργαζομένων που συνοδεύεται από δυναμικές ομάδες περιφρούρησης, έχουν οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.
Τακτικά χειρουργεία δεν μπορούν να γίνουν, ενώ
προβληματική είναι και η αντιμετώπιση των έκτακτων. Χθες μάλιστα απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν ομάδες περιφρούρησης θέλησαν να παρεμποδίσουν την εκτέλεση χειρουργείων που είχαν την μορφή του έκτακτου.
Τα προβλήματα αυτά σε συνδυασμό με άλλα που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας της πολύμηνης απουσίας διοίκησης, οδηγούν σε μία εφιαλτική κατάσταση με θύμα τον πολίτη που θέλει να εξυπηρετηθεί και είναι μάταιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...