Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Υποψηφιοτήτων το ανάγνωσμα...


Οι δήθεν έγκυρες πληροφορίες από διάφορα παραδοσιακά ΜΜΕ για τυχόν τάχα μου υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μου θυμίζουν τις αθλητικές εφημερίδες του καλοκαιριού, που έχουν τάχα μου πληροφορίες για μεταγραφές, για παίχτες που θα 'ρθουν και θα κάνουν το "μπαμ" κι άλλα τέτοια, που είναι όλα μπαρούφες, αλλά κάτι πρέπει να γράψουν κι αυτές ακόμη κι όταν υπάρχει ειδησεογραφική "ξεραΐλα"...
Μετά από την μεταγραφική περίοδο, ποιός θυμάται τον Ρονάλντο ή τον Μέσι που ετοιμαζόταν να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα!!!
Πριν από λίγο λοιπόν, διάβασα κάτι που μου θύμισε αυτό ακριβώς το πράγμα, μόνο που όταν μιλάμε για τυχόν υποψηφιότητες, τα κίνητρα των δημοσιογράφων μπορεί και να μην είναι τόσο αγνά, μπορεί και να θέλουν να "κάψουν" πρώιμα ένα όνομα, μη τυχόν και το βρει μπροστά του, ο δικός τους εκλεκτός... Ναι, ναι, όλοι τους έχουν έναν δικό τους εκλεκτό!!!

Αντιγράφω από το
epirusgate.gr:
Η συζήτηση για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές έχει ανάψει στην Ήπειρο και ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι διάφορα ονόματα υποψηφίων περιφερειαρχών στα δύο μεγάλα κόμματα.
Συμπτωματικά ή όχι-κανείς δεν γνωρίζει- τις προηγούμενες ημέρες,οι τοπικές εφημερίδες αφιέρωσαν αρκετές σελίδες τους στο πρόγραμμα Καλλικράτης και στα ονόματα που έρχονται προκειμένου να διεκδικήσουν την θέση του Περιφερειάρχη. Πολλές φορές τα δημοσιεύματα αυτά είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους, το ίδιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται σύμφωνα με τις εφημερίδες για υποψήφιος περιφερειάρχης, εμφανίζεται να διεκδικεί θέση υποψηφίου δημάρχου. Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει... Πάντως για να μην "τρώς ότι σου σερβίρουν" υποψιασμένε αναγνώστη του epirusgate,σημείωσε για το ΠΑΣΟΚ τα εξής:

-Πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να είναι υποψήφιος ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Κώστας Πανταζής, μιας και το έχει ήδη διαψεύσει.
-Δεν θέλει να ακούει-ούτε για αστείο- τα περί υποψηφιότητας του ο
Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος πιστεύει πως όσοι διαδίδουν την συγκεκριμένη "πληροφορία" είναι πολιτικοί του εχθροί.
-Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανασχοληθεί με την πολιτική
ο Αλέκος Παπαδόπουλος. "Έχω πάρει σύνταξη! Είμαι ιδιώτης πλέον..."συνηθίζει να λέει σε φίλους και γνωστούς. Όταν δε,του αναφέρουν τα δημοσιεύματα περί υποψηφιότητας του στην Περιφέρεια Ηπείρου, τον πιάνουν τα γέλια!!!
-Τέλος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι υποψήφιος γραμματέας Νομαρχιακής ή Περιφερειακής Επιτροπής, μιας και
υπάρχει ασυμβίβαστο!
Αυτά τα ολίγα για να μην τρώτε..."κουτόχορτο"!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...