Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ελεήστε τους κακομοίρηδες τους δημάρχους...


Το διάβασα στην aftodioikisi.gr και πολύ μου κακοφάνηκε...
Σπάραξε η καρδιά μου, το ήξερα ότι οι άνθρωποι δεν "έβγαιναν", αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είχαν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Πολύ φοβάμαι ότι τα συσσίτια της Εκκλησίας δεν θα τους φτάσουν, πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε σε έναν μεγάλο έρανο για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που δίνουν και το "έχει" τους για το καλό μας!!!

Να, κοιτάξτε τι διάβασα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα μισθού (
6000 ευρώ το μήνα θα παίρνουν...) έθεσε μερίδα δημάρχων κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της ΚΕΔΚΕ. Συγκεκριμένα, το θέμα έθεσε ο δήμαρχος Λάρισας και β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Κων/νος Τζανακούλης, με τον οποίο συμφώνησαν και άλλα μέλη του Δ.Σ., μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δήμαρχοι θέτουν δύο, κυρίως, θέματα:

- Ότι δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν όχι μόνο άλλο μισθό αλλά ούτε σύνταξη από το δημόσιο (αυτό αφορά, μεταξύ άλλων, τόσο τον Α. Φούρα – σύνταξη βουλευτή όσο και τον κ. Κακλαμάνη – σύνταξη ιατρού του ΕΣΥ).

- Ότι πλέον δεν φορολογούνται αυτοτελώς με 20% αλλά μπαίνουν στην φορολογική κλίμακα όπως οι υπόλοιποι φορολογούμενοι, με αποτέλεσμα η αντιμισθία να φορολογείται πλέον με 40%.

Αν θέλετε να διαβάσετε κι άλλα,
εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...