Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η στημένη τράπουλα της Άρτας...

Γράφει ο Στάθης Μπαρτζώκας

OFF SHORE ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ


Όσοι είδαν την Άρτα, σαν φιλέτο, καλύτερα να αλλάξουν τακτική! Αυτοί μπορεί να ονειρεύονται εκατομμύρια, μέσω της πόλης, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που αγαπούν ανιδιοτελώς την Άρτα και θα τους χαλάσουν το δείπνο!

Αν η Άρτα είναι φιλέτο, η ψαραγορά τι είναι; Φιλέτο σφυρίδας ή συναγρίδας; Αφού ξέρετε, ότι ξέρουμε, γιατί κάνετε σαν να μην ξέρετε, ότι ξέρουμε; Πολλά λέγονται, αλλά την αλήθεια την ξέρουν λίγοι...

Τελικά δύο επιχειρηματίες κάνουν ραντεβού με ενδιαφερόμενους να νοικιάσουν μαγαζιά και να επενδύσουν στην ψαραγορά που "ονειρεύτηκε" το μελετητικό γραφείο Μαστοράκης. Αλήθεια, πόσα πήρε με απευθείας ανάθεση από το Δήμο Αρταίων ο κ. Μαστοράκης;

270 σελίδες Παρασκευή βράδυ να μελετηθούν το Σαββατοκύριακο για να πουν τη γνώμη τους οι δημοτικοί σύμβουλοι την Δευτέρα; Πως παίζετε έτσι με το ιστορικό κέντρο της Άρτας;

Όταν γράφονται τόσο κραυγαλέα ψέμματα για να "ακυρώσουν" τον αγώνα μας για τα διατηρητέα, γιατί να σας πιστέψουμε για οτιδήποτε άλλο γράφετε; Παιδιά σας κατάλαβαν, πάρτε το χαμπάρι. Μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους το Πάσχα και πήραμε το κλίμα.

Μάθαμε εξωδίκως (!!!) πού και πώς οργανώνονται οι γραπτές επιθέσεις εναντίον μας. Κάποιος από τους συμμετέχοντες μιλάει πολύ και δεν ξέρει ότι έχουμε κοινούς γνωστούς. Για ψαχτείτε λίγο...

Βαρεθήκαμε αφόρητα τη μιζέρια σας βρε παιδιά. Κάντε κι εσείς κάτι για την Άρτα, βοηθήστε με την λίγη εξουσία που έχετε, να σώσουμε την πόλη από το μπετόν και την ασχήμια.

Φιλέτα, φιλέτα, φιλέτα. Πως την καταντήσατε έτσι την Άρτα; Χειρότερα από την Αναγέννηση! Κάτω από Ρόκκα, Παχυκάλαμο και Κομπότι. Τι να πει κανείς!

Αλήθεια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Τσιρώνης και Στασινός τι θέση έχουν για την τσιμεντοποίηση και την παράδοση του ιστορικού κέντρου της Άρτας σε ιδιώτη για 25 χρόνια; Θα ακούγαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις τους.

30.000 ευρώ το χρόνο από 10 καφετέριες; Γιατί μην μας πει κανείς ότι θα ανοίξει κανένας τρελός τσαγκάρικο, όπως προβλέπει η μελέτη Μαστοράκη. Πως οργανώνετε αλήθεια ο περίφημος "διεθνής" διαγωνισμός; Ποιος θα προλάβει να κάνει μελέτες, όταν τα περιθώρια είναι τόσο στενά; Αφου είναι "στημένη" η τράπουλα, το κατάλαβαν όλοι πια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...