Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Και συ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά...


Το παλιό αλλά αξέχαστο άσμα έλεγε: "Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος (για την καρέκλα...) και συ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά (ανάπτυξη, ανάδειξη, συμφέρον της Άρτας...)".
Κάθομαι και διαβάζω για πράγματα που συμβαίνουν στην γειτονιά μας και συνέχεια μου 'ρχεται να πάω σε κείνον τον β' όροφο της Νομαρχίας, να πιάσω κάποιον από το μούσι και να τον ρωτήσω : "ρε φίλε, πότε θα σταματήσεις το δούλεμα και τα νάζια στον τηλεοπτικό φακό;".

Να, σήμερα ένας φίλος από το Θέρμο μου έστειλε ένα mail όπου γράφει ότι

"Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας θα διεκδικήσει την κατασκευή και ανάδειξη των παράπλευρων του Δυτικού Άξονα έργων και μνημειακών περιοχών, γιατί τα ανωτέρω δύνανται να αποτελέσουν σημαντικό πολλαπλασιαστή οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ανάπτυξης, τοπικής αλλά και εθνικής εμβέλειας."
Εαν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το τι διεκδικούνε ΟΙ ΑΛΛΟΙ, δείτε εδώ.
Και να δείτε, στο τέλος και τα παράπλευρα έργα της Ιόνιας οδού θα κατασκευάσουνε και τις μνημειακές τους περιοχές θα αναδείξουνε.
Εμείς μάλλον εδώ στο Νομό της Άρτας, δεν έχουμε μνημεία και τα έργα δεν τα χρειαζόμαστε, έχουμε ήδη όλες τις υποδομές, γιαυτό ασχολούμαστε με τα σημαντικά, όπως πώς θα βγούμε δήμαρχοι στον διευρυμένο δήμο, τώρα που από Νομαρχία πάπαλα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...