Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ο Τζιμάκος είναι λίγο πιο απαιτητικός από τον Μάκη...

Χθες το βράδυ έβλεπα στην Ζούγκλα για αυτή την περίεργη ιστορία με κάτι συναυλίες με Νταλάρα, Μαρινέλλα και άλλους τραγουδιστές, που τα λεφτά θα πήγαιναν υπέρ κάποιων παιδιών με αναπηρίες, μέσω ενός συλλόγου "Αρωγή"...
Μαζεύτηκαν 1,100,000 ευρώ, αλλά τα λεφτά αγνοούνται, καπνός, ούτε σέντσι δεν περίσεψε για τα παιδιά. Τα ψάχνουν από δω, τα ψάχνουν από κει, τζίφος, ούτε η Νικολούλη δεν τα βρίσκει... Αυτό λοιπόν που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο Τριανταφυλλόπουλος είχε καθισμένο στα γραφεία της εφημερίδας VETO τον Νταλάρα και του έπαιρνε συνέντευξη με τη συνοδεία καφέ.

Πέστε με καχύποπτο, πέστε με παλιόπαιδο, πέστε με αλήτη, πού 'λεγε κι ο Στράτος, αλλά μ' έζωσαν τα φίδια όταν τον είδα να κάθεται στην εφημερίδα και να λέει ότι κάποια εταιρεία διοργάνωνε τις συναυλίες, δεν ξέρει τι απόγιναν τα λεφτά, κάποια στιγμή είδε τυχαία σε μια εκδήλωση έναν υπεύθυνο, αλλά δεν ήθελε να τον πιέσει κιόλας και κάτι σούξου-μούξου μανταλάκια, που δεν μου πολυάρεσαν για να πω την αλήθεια...

Τέλος πάντων, είπα να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες μου για τον μεγάλο τραγουδιστή της Ρωμιοσύνης, Ελλαδίτικης και Κυπριακής και να θυμηθώ μαζί σας ένα video από εμφάνιση προ ετών του Τζίμη του Πανούση, σχετική με την τότε αντιδικία του με τον Νταλάρα. Όλα τα λεφτά είναι το ανέκδοτο που λέει μεταξύ 2:45 μέχρι τέλους.


1 σχόλιο:

  1. Δεν θα σας πω ούτε αλήτη ούτε παλιόπαιδο, αλλά έρμαιο του ό,τι σας σερβίρεται. Είτε είναι Μάκης είτε είναι Τζίμης. Είναι γνωστό πώς γίνονται οι εκπομπές με τα δήθεν σκάνδαλα.Πολύ εύκολο κι εμμονικό να υποψιάζεστε μονίμως τον Νταλάρα κι από την άλλη να βγάζετε λάδι τον Πανούση. Μόνο που ο Νταλάρας στο δικαστήριο εναντίον του Πανούση πήγε τα στοικεία από τις συναυλίες για την Κύπρο. Γι αυτό καταδικάστηκε ο Πανούσης. Γιατί απόδείχτηκε πως συκοφαντούσε. Λοιπόν καλή η προπαγάνδα σας τόσα χρόνια, ακόμα καλύτερη η διαχρινική αλήθεια κι όχι οι δήθεν φήμες. Αρεσκόμαστε οι Έλληνες στην διασπορά φημών και στην διαστρέβλωση της αλήθειας.
    Σημειωτέον, για να σας προλάβω. Εκείνη την υπόθεση της δήθεν φοροδιαφυγής από τον Νταλάρα την θυμάστε; Προσέφυγε στα διοικητικά δικαστήρια κι αποδείχτηκε αθώος. Κέρδισε την υπόθεση. Απλά το τότε ΣΔΟΕ ήθελε να λύσει αλλιώς το θέμα κι επειδή ο Νταλάρας δεν δέχτηκε τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιήθηκε η μαφιόζικη μέθοδος της λάσπης. Ψάξτε λίγο περισσότερο τα θέματα από το να δέχεστε αδιαμαρτύρητα ό,τι σας σερβίρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...