Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στην Κεντρική Πλατεία


Αντιγράφω από το site του Δήμου Άρτας:
Ο Δήμος Άρτας σε συνεργασία με τη Ρ/Τ του ΣΚΑΪ συνδιοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, εκδήλωση για την προώθηση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών.
Έτσι το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι στο χώρο της πλατείας, πέραν του διαφημιστικού υλικού που θα διανέμεται στους πολίτες, θα τοποθετηθούν ειδικά κοντέϊνερ στα οποία θα καταλήγουν οι συσκευές οι οποίες θα μεταφέρονται στο χώρο με οχήματα του Δήμου.
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και θέλουν εκείνη την ημέρα να παραδώσουν ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση μπορούν να απευθύνονται στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 15196.

Η μεταφορά είναι
δωρεάν.

ΚΕΝΤΡΙ:
Γιαυτό, δεν χρειάζεται να περιμένετε να περάσουν τα αγροτικά των αθίγγανων, που σας καλούνε με τις ντουντούκες να κατεβάσετε παλιές κουζίνες, ψυγεία, τηλεοράσεις κτλπ. Ένα απλό τηλεφώνημα στο 15196 αρκεί.
Εδώ, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ιδιοκτήτες των καφετεριών, που είναι οι απόλυτοι άρχοντες και γενικοί δερβέναγες, όχι μόνο της κεντρικής πλατείας, αλλά όλων των πλατειών και πασών των Ρωσιών, να δείξουνε κατανόηση για το ξεβόλεμά τους. Ένα πρωϊνό είναι, θα περάσει. Μετά, πάλι δικό τους θα είναι το βιλαέτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...