Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ουδέν σχόλιο...

Αντιγράφω από το site του Δήμου Άρτας και πραγματικά δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο.
Υποψιάζομαι από ποιά παρέα είναι τα παιδιά, λυπάμαι για το ότι όλο και περισσότερο δείχνουν να ανταποκρίνονται στον περιθωριακό ρόλο που τους έχουμε εντάξει ως κοινωνία, μένω έκπληκτος για τις γνώσεις τους (κόψιμο συναγερμού κτλπ) και είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα ακούσουμε κι άλλα από αυτή την παρέα.
Δεν θα ρωτήσω τι κάνουνε οι διάφορες αρμόδιες υπηρεσίες, κοινωνικοί λειτουργοί κτλπ, γιατί το θέμα παραείναι σοβαρό για να το γελοιοποιήσω με τους "ανύπαρκτους". Ας δηλώσουνε την ανικανότητά τους κι ας σταματήσουνε να κάνουνε ημερίδες και νυχτερίδες. Άει σιχτίρ στην τελική, άχρηστοι!!!
Ξέρω ότι είπα ότι δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, αλλά δεν άντεξα... Η είδηση είναι:


Στόχος ανήλικων η Αγία Θεοδώρα
Δύο 12χρονα παιδιά έσπασαν και διέρρηξαν το παγκάρι της Αγίας Θεοδώρας αφαιρώντας τα λίγα χρήματα που υπήρχαν μέσα, για το φιλόπτωχο ταμείο.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα (ΚΕΝΤΡΙ: 5/1/10) λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κινητοποιώντας Αστυνομία, Πυροσβεστική και αναστατώνοντας τους περίοικους.
Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος περίοικος είδε τα παιδιά ανεβασμένα ψηλά στη σκεπή του μνημείου. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία Άρτας η οποία κινήθηκε ταχύτατα, όπως και η Πυροσβεστική η οποία ειδοποιήθηκε συγχρόνως.
Αρχικά οι δύο ανήλικοι υποστήριξαν ότι τους έφυγε η μπάλα και πήγε ψηλά στην εκκλησία, όμως το κομμένο καλώδιο του συναγερμού, εξωτερικά της Αγίας Θεοδώρας, δημιούργησε από την πρώτη στιγμή υποψίες ότι το κίνητρο μπορεί να ήταν κλοπή. Ο ένας από τους δύο 12χρονους ομολόγησε στη συνέχεια ότι αυτός έκοψε το καλώδιο του συναγερμού. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πώς δύο ανήλικοι, σκαρφίστηκαν και έπλεξαν ολόκληρη μηχανορραφία. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...