Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Συγχωρήστε τα κύριοι υπεύθυνοι, πάλι σας κέρδισαν...


Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα Ιωάννινα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 9-1-10 και 10-1-10 το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. Δόξα Άρτας συμμετέχοντας στο «3ο Κύπελλο Ιωαννίνων OPEN Ποσειδώνια 2010» που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της 5ης Περιφερειακής επιτροπής της ΚΟΕ. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 17 ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Λόγω του κλειστού κολυμβητηρίου (της Άρτας), στην διοργάνωση συμμετείχαν μόνο οι 15 από τους 45 αθλητές μας οι οποίοι μπόρεσαν να προπονηθούν τις ημέρες των εορτών στα Ιωάννινα. Η μικρή συμμετοχή δεν εμπόδισε την ομάδα μας να καταλάβει την 3η Θέση στη γενική κατάταξη, με 9 χρυσά (Βάσσος Νεκτάριος στα 50μ ,100μ & 200μ ύπτιο ΑΓ12, Καρύδη Ιωάννα στα 400μ ελεύθερο & 200μ μικτή ατομική Κ11, Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα50μ, 100μ, 200μ & 400μ ελεύθερο ΑΓ11) , 5 αργυρά(Μάνθα Έλλη στα 200μ πεταλούδα γυναικών, Ψυλλιάς Φίλιππος στα 400μ ελεύθερο ανδρών, Καρύδη Ιωάννα 50μ ελεύθερο & 200μ ύπτιο Κ11και Μπαλαούρας Κωνσταντίνος 200μ ελεύθερο ΑΓ10) και 2 χάλκινα( Μάνθα Έλλη στα 100μ πεταλούδα γυναικών και Βάσσος Νεκτάριος 100μ ελεύθερο ΑΓ12) μετάλλια, αφήνοντας πίσω καταξιωμένες ομάδες με πολυάριθμες αποστολές και ανοιχτά κολυμβητήρια.

Η διάκριση αυτή τονώνει κολυμβητές και γονείς για να μπορέσουν και φέτος να συνεχίσουν τον καθημερινό άθλο της μετάβασης στα Ιωάννινα μέχρι τις αρχές Μαρτίου και απαντά σε όλους αυτούς που με κάθε τρόπο και μέσο υποβαθμίζουν το επίπεδο της αγωνιστικής κολύμβησης των παιδιών της Άρτας και αδιαφορούν στο να βρεθεί επιτέλους μια λύση και να μην κλείνει το κολυμβητήριο της πόλης μας στο μέσω της αγωνιστικής κολυμβητικής περιόδου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

ΚΕΝΤΡΙ: Ξεχειλίζει -και με το δίκιο της- οργή, αγανάκτηση και πίκρα η ανακοίνωση της Δόξας Άρτας... Σε κάνει να αναρωτιέσαι πού θα μπορούσαν να φτάσουν αυτά τα παιδιά, αν κάποιοι τους επέτρεπαν να ανοίξουν τα φτερά τους και δεν τους ψαλίδιζαν κάθε χρόνο τα όνειρα, προσπαθώντας να "κοντύνουν" το ανάστημά τους, να "χαμηλώσουν" το ανάστημά τους, να τα κάνουν κοντόθωρα και συμβιβασμένα με την μοίρα να ζούνε σε μια πόλη, όπου η διάκριση αντιμετωπίζεται περίπου σαν ελιτίστικη συμπεριφορά...

Μπράβο παιδιά, σας χαίρομαι να σας βλέπω να κολυμπάτε όχι μόνο κόντρα σε κολυμβητές άλλων ομάδων, αλλά και κόντρα σε αυτούς που θέλουν να σας δούνε να "βουλιάζετε", για να μην τους εκθέτετε... Και να νικάτε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...