Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αυτόν θέλω, για να με σώσει από τα σίδερα...


"Στη δίκη που γίνεται γιά τον φόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,ο υπερασπιστής του δολοφόνου Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε να προσκομίσουν στο δικαστήριο κασέτα αθλητικού καναλιού που δείχνει τον Αλέξανδρο.
Σύμφωνα με τον πρώην της Βατίδου
, στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν θεατής ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και συμμετείχε σε επεισόδια. Ο πρώην της Βατίδου, είπε επίσης πως πρέπει το ακροατήριο του δικαστηρίου να αντιληφθεί πως ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δεν είνα σαν 'τα δικά μας παιδιά' (δηλαδή ήταν ένα παραβατικό παιδί)
Εντάξει ρε φίλε να θες να υπερασπιστείς ένα δολοφόνο, αλλά μη πας να βγάλεις το νεκρό αγόρι πως ήταν και εγκληματίας..... αλλά ξέρεις, εδώ πληρώνονται όλα..... Ενα ακόμη αίσχος και φτύσιμο στα μούτρα σου δικηγόρε!"

ΚΕΝΤΡΙ: το διάβασα στο Malakistan και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ένα μπουκάλι που εκσφενδόνισε εναντίον των διαιτητών, το γνωστό αναρχικό στοιχείο, ο Πρετεντέρης σε ένα αγώνα μπάσκετ, όπως το είχαμε δει στην τηλεόραση. Το γεγονός ότι οι διαιτητές αποκαλούνται και "άρχοντες των γηπέδων", δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, γιατί είναι ακριβώς αυτό που αποδεικνύει τα αντιεξουσιαστικά κίνητρα του παραβατικού Πρετεντέρη.
Εσείς τι λέτε; Να είναι συμπτωματική η διαφημιστική καμπάνια για το Βήμα Fm, που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας, όπου ο Πρετεντέρης, αποκαλείται "Γιάννης ο Κόκκινος;" Όχι βέβαια, αυτό είναι το συνθηματικό του, με το οποίο είναι γνωστός στις γιάφκες των Εξαρχείων!!!
Πάντως, αν ποτέ κατηγορηθώ για κάτι, σας δηλώνω ότι θέλω να με υπερασπιστεί ο Κούγιας!!! Αυτός εδώ είναι ικανός να πει σαν υπερασπιστικό επιχείρημα για τον Ιούδα, ότι ταράχτηκε επειδή ο Χριστός "προκάλεσε διασάλευση της εννόμου τάξεως με την παραβατική ενέργειά του να επιτεθεί εναντίον των κατεχόντων νόμιμης αδείας εμπόρων, που ειρηνικά συναλλασόταν στο Ναό. Η απρόκλητη και έκδηλα παραβατική συμπεριφορά του συνιστά έργω και λόγω εξύβριση, απρόκλητη επίθεση, βιαιοπραγία, που είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών και υλικών βλαβών και ο πελάτης μας κύριε Πρόεδρε, νομίμως και ως όφειλε ενεργώντας, κατήγγειλε την εγκληματική συμπεριφορά στας αρμοδίους αρχάς"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...