Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Γιατί διώχνουμε τα παιδιά της Άρτας;


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, δημοσιεύω το e-mail που μου έστειλε μια φίλη, μητέρα αθλητή της Δόξας Άρτας, που αυτοαποκαλείται arta.complaint.
Αναπτύσσει έναν προβληματισμό που κλωθογυρνάει στα μυαλά ολωνών μας και δυστυχώς μένει αναπάντητος από τους υποτιθέμενους αρμόδιους...
Εμπρός κύριε Δήμαρχε, απαντήστε έμπρακτα, καλέστε τα παιδιά και τιμήστε τα. Μην φοβάστε, είναι ευγενικά παιδιά και σέβονται τους μεγαλύτερους, δεν θα σας πούνε τι σκέφτονται για την αφεντιά σας!!!


"Την 3η θέση στη γενική κατάταξη με 16 μετάλλια κατέλαβαν οι ταλαιπωρημένοι και διωγμένοι από την πόλη τους κολυμβητές της Δόξα Άρτας στους αγώνες 3ο Κύπελλο Ιωαννίνων Ο«Ποσειδώνια 2010» που έγιναν 8,9 &10 Ιανουαρίου 2010 στα Ιωάννινα. 18 ομάδες συμμετείχαν, ομάδες καταξιωμένες στο χώρο, κι όμως τα Αρτινόπουλα αναρριχήθηκαν στο βάθρο!
Τελικά οι αρμόδιοι κακώς υποβαθμίζουν την Αρτινή κολύμβηση. Αξιόλογη αγωνιστική κολύμβηση υπάρχει στην πόλη μας . Απλά κάποιους δεν βολεύει να υπάρχει !
Μήπως κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στο άθλημα; Χρήματα για την λειτουργία της πισίνας μπορεί να λέτε ότι δεν έχετε , μπορείτε όμως να συναντήσετε αυτά τα παιδιά και να τα συγχαρείτε για τον κόπο και τις επιδόσεις τους. Την Άρτα κάνουν γνωστή, που τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές είστε ο Δήμαρχός της.
Βέβαια, ως πονηρή μάνα που είμαι, μπαίνω στον πειρασμό να σκεφθώ πως τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα αν αυτά τα παιδιά ανήκαν στα 1500(!!!) που λέτε ότι παίζουν ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση.
Αλήθεια, αν ήταν κολυμβητές του Γυμναστικού Συλλόγου "Άνω Πόλη", ομάδα του προέδρου του Αθλητικού Κέντρου (και δημοτικού σας συμβούλου, Άλκη Παπαχρηστάκη, προσθέτω ως ΚΕΝΤΡΙ), τι θα κάνατε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...