Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Μήπως το παρακάνετε αδέρφια;


Όπως σας είχα πει, έγινε χτες η έκτακτη συνεδρίαση του Ομάδας Παραγωγών Πορτοκαλιών Άρτας και αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μπλόκο ΚΑΙ στην Άρτα. Στην σύσκεψη παρευρίσκονταν και μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΟΑΣΝΑ), οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα, αλλά είναι μάλλον τυπικό το θέμα.
Η απόφαση έχει ήδη παρθεί από χτες
. Ήδη βγήκε χθες στο τοπικό κανάλι ο Πρόεδρος της Ένωσης Άρτας-Φιλιππιάδας (ΕΑΣΑΦ), Βαγγέλης Βαγγέλης και ο Γραμματέας της ΟΑΣΝΑ, Κώστας Τσόγκας και έκαναν δηλώσεις.

Ο Βαγγέλης Βαγγέλης, δήλωσε ότι μάλλον την Δευτέρα, κλείνει ο κόμβος Παπακώστα. Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί κόμβος Παπακώστα, είναι η είσοδος από το νότο στην Άρτα και από εκεί περνάει υποχρεωτικά κι αυτός που θέλει να κατευθυνθεί προς τα Γιάννενα, την Εγνατία οδό, αλλά και τα ορεινά του νομού. Ουσιαστικά δηλαδή αποκόπτεται η πρόσβαση στην Ήπειρο από την Νοτιοδυτική Ελλάδα (Αιτωλοακαρνανία, Πάτρα, Πελοπόννησος).

Κι αν τυχόν κλείσει και η εναλλακτική δίοδος από Αμφιλοχία-Βόνιτσα- Πρέβεζα, που όπως όλα δείχνουν θα κλείσει και αυτή, τότε δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος πρόσβασης, παρά μόνο από αέρος!!!
Εδώ λοιπόν ο Βαγγέλης με τον Τσόγκα έπαιξαν και λίγο τον δίδυμο ρόλο του καλού και του κακού (που βλέπουμε στις αστυνομικές ταινίες): ο Τσόγκας δήλωσε "Το θέμα είναι να αποκλειστεί ένα σημείο, όπου δεν θα περνάει κανείς για την Ήπειρο", αλλά αμέσως μεγαλόψυχα ήρθε ο Βαγγέλης και συμπλήρωσε "Για κάποιες έκτακτες περιπτώσεις (ασθενοφόρα κλπ.) δεν θα υπάρχει αναλγησία"...!!!

7 σχόλια:

  1. O ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΜΑΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην κλείνουν οι δρόμοι για το "έτσι θέλω" ορισμένων αγροτοπατέρων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ...ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΨΟΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ !!!!!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΛΕΥΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έμεινα 2 ώρες αποκλεισμένος στο μπλοκ τους αλλά τους στηρίζω. Επιτέλους κάποιος να δείξει στους πολιτικάντηδες ότι δεν χαφτουμε μυγες! Εμπρος στον αγώνα όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΕΓΙΝΑ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΠΗΡΑ ΕΦΑΠΑΞ 15000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 5000, ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΑ 5000 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...

    ΣΤΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΌΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΟΥ (108) ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΗ 5500 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ). ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 10500ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΩΦΗ ΦΠΑ, ΣΥΝ 4000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ 14500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ, ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ . ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚOΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, (ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ)
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ.
    ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ. ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 50, 100 ΚΑΙ 150 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ -ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για δείτε και την πιό φρέσκια ανάρτηση:
    http://aletri.blogspot.com/2010/01/blog-post_3773.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...