Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Οι "καμπίσιοι" ξέρουν από καλλιέργειες...

Έχει ανοίξει η όρεξη πάρα πολλών, από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα, που δηλώνουν πατόντες, ελπίζοντας ότι θα γίνουν υπερδήμαρχοι, τώρα με τον Καποδίστρια 2.
Τουλάχιστον 8 ονόματα "παίζουν", άλλα σοβαρά, άλλα ασόβαρα, άλλα γελοία, βλέπετε όλοι προσδοκούνε στο ότι λογικά στον Δήμο Άρτας θα έρθουν και θα "κολλήσουν" γειτονικοί Δήμοι που είναι καταγάλανοι και θα έχουν μια "αβάντα"...

Πάντως, ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό, ο Κώστας ο Παπασιώζος το ξέκοψε. Καμπίσιος ο ίδιος, από το Νιοχώρι, ξέρει από "φρούτα" και ξέρει και πώς να "κλαδέψει" και πώς να "κλαρίσει"!!!



Ακούστε τι δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου πριν από λίγες ημέρες, σε μια ερώτηση, που ο ίδιος προκάλεσε:
"Το φυτώριο που διαθέτει η ΝΔ είναι σε δυο κατηγορίες: στην κατηγορία σιτρομέλο – μια νέα ποικιλία η οποία έχει μια ανθεκτικότητα στον παγετό – και η δεύτερη είναι η νεραντζιά. Για να υπάρξει επιβίωση αυτών των δέντρων απ’ τον παγετό θέλει αντιπαγετική προστασία. Αντιπαγετική προστασία είναι ο κόσμος. Αυτοί θέλουν. Ο λαός τους θέλει; Πρώτα αυτό να ψάξουν να δουν και μετά να διαθέσουν το όνομα, γιατί σε λίγο καιρό πραγματικά θα γελοιοποιηθεί η κατάσταση. Δεν έχουμε καν σήμερα συγκεκριμένους θεσμούς και να βγαίνεις να λες ότι θέλω, θέλω, καταλαβαίνετε ότι θα γελοιοποιηθεί όλη αυτή η ιστορία και ο κόσμος σε λίγο καιρό θα πει κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα."


Καταλάβατε πουλιά μου, αμ' πώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...