Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Η Πίτα του Ηπειρώτη

Σε μια εβδομάδα από σήμερα, θα γίνει στο ΣΕΦ στο Φάληρο, η κορυφαία ετήσια πολιτιστική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής. Το δελτίο Τύπου μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω. Όσοι πιστοί, προσέλθετε...

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2/2010

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών που έχει στην δύναμή της 400 οργανώσεις που εκπροσωπούν 600.000 και πλέον Ηπειρώτες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, διοργανώνει την ετήσια καθιερωμένη πανηγυρική πολιτιστική της εκδήλωση «Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 10.30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.
Η εκδήλωση, την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και η πολιτική ηγεσία του τόπου με την ηπειρωτική Α’ βάθμια και Β’ βάθμια αυτοδιοίκηση, φέτος είναι αφιερωμένη στην Ηπειρωτική Στέγη.
Εκατό περίπου χορευτικά συγκροτήματα απ’ όλη την χώρα συμμετέχουν στην εκδήλωση και αποτελούνται κυρίως από νέους και παιδιά, Hπειρωτόπουλα, μαζί με σολίστες της Ηπειρωτικής παραδοσιακής μουσικής, που θα συνοδεύσουν κορυφαίοι Ηπειρώτες τραγουδιστές και παρουσιάζουν ένα τρίωρο υπερθέαμα, που αναδεικνύει την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση της Ηπείρου. Αναμένεται η προσέλευση των συμπατριωτών μας και φίλων της Ηπείρου να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κατακλύζοντας για άλλη μια φορά τις κερκίδες του Σταδίου.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θα επιβραβευθούν ηπειρωτικοί φορείς και πρόσωπα για την προσφορά τους.
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν οι Δημοσιογράφοι Γιώργος Αμυράς και Μαρίνα Τζόκα.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...