Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αφήστε και κανέναν να γλυτώσει...


Γράφτηκε στην τοπική εφημερίδα "Ολύμπιο Βήμα" της Πιερίας και μου το έστειλε ο Λευτέρης:

"Χθες μεγάλη ιδιωτική τράπεζα προέβη σε πρωτοφανή ενέργεια σε βάρος ηλικιωμένου ανθρώπου σε χωριό της περιοχής των Τεμπών.
Αρχικά
κατέσχεσε και στη συνέχεια «κτύπησε» σε πλειστηριασμό την επικαρπία του σπιτιού ενός ηλικιωμένου. Αυτό είναι το ήθος και η πρακτική «του συστήματος» , αλλά και αυτές είναι οι πρώτες συνέπειες των οικονομικών εξελίξεων που θα δρομολογηθούν στην περιοχή εξαιτίας και της κρίσης αλλά και του σφραγίσματος των Τεμπών. "

Προφανώς η "πρεμούρα" της Τράπεζας να πάρει ακόμη και την επικαρπία του σπιτιού του γεράκου, θα είναι λόγω της επικείμενης ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Σου λέει, κάτσε τώρα, να μαζέψω απ' όπου μπορώ, γιατί μετά μπορεί να με δυσκολέψουν. Προσέξτε, δεν λέω θα μου απαγορέψουν, λέω θα δυσκολέψουν, δηλαδή θα με βάλουν να γράφω καινούργια ψιλά γράμματα, διαφορετικά από τα προηγούμενα!!!

Αχ αυτές οι Τράπεζες, πολύ με στεναχωρούνε τώρα τελευταία, μεγάλα τα ζόρια τους και μεγάλη η αδικία που βιώνουν. Δεν φτάνει που δεν τους πληρώνουμε, όσα θέλουν, δηλαδή τα τριπλά και τα τετράδιπλα απ' όσα έχουμε δανειστεί, αλλά εμείς οι αχάριστοι γκρινιάζουμε κιόλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...