Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Δήμος στηρίζει τις εθελοντικές ομάδες της Άρτας...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την τελευταία περίοδο στο Δήμο Αρταίων συγκροτούνται και δραστηριοποιούνται πολλές εθελοντικές ομάδες που αναλαμβάνουν δράσεις προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο. Τις προσπάθειες αυτές τις παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον διότι η διαδικασία ενισχύει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.

Ο Δήμος μας επιθυμεί να υποστηρίξει τη δράση των εθελοντών και είναι στη διάθεσή τους προκειμένου να τους συνδράμει με τεχνικά και υλικά μέσα, προσφέροντάς τους κάθε δυνατή διευκόλυνση για να ενεργοποιηθούν και να προσφέρουν σε κρίσιμους τομείς δράσεων της πόλης. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις εθελοντικές ομάδες να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τον Αντιδήμαρχο Αρταίων Θεόδωρο Γκούβα στα τηλ.: 2681072910, 2681362263 & 2681362101.

ΚΕΝΤΡΙ: Μακάρι να είναι τόσο καλό όσο ακούγεται και να μην προσπαθούνε να βρούνε τζάμπα εργατικά χέρια, τώρα που οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Άρτας κάνουνε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους...


1 σχόλιο:

  1. Μπά σε καλό σου, μην αφήσεις κανέναν να δει προκοπή!!!
    Είχες ποτέ σου τέτοια δείγματα συμπεριφοράς από την Δημοτική Αρχή;
    Ναι, το ξέρω, είμαι τόσο κακεντρεχής που αντί για μικρό καλάθι βαστάω δαχτυλήθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...