Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σας ικετεύω, στείλτε μου το video!!!


Στη χτεσινή ανάρτηση για το "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...", ένας φίλος μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο, που αξίζει από μόνο του να γίνει ξεχωριστή ανάρτηση:

"κεντρι βρες τη συνεντευξη του δημαρχου στο τοπικο καναλι...
δινει λυσεις για τα προβληματα αυτα!!!
θα σκασεις στα γελια!!!!
προτεινει στους αρτινους να μαζευουν τα τραπεζοκαθισματα το χειμωνα αφου δεν καθεται κανεις λογω κρυου ετσι ωστε να μην προσλαμβανουν προσωπικο για τον εξωτερικο χωρο και να μειωθει το κοστος τους!!!
Δεν λεει οτι τον υποχρεωνει ο νομος να επιβαλλει προστιμα για καταληψεις κοινοχρηστων χωρων τον ενδιαφερει το κερδος των καταστηματαρχων της πολης!!!
τετοιους ανθρωπους πρωτη φορα βλεπω....απαιδευτους και βολεψακηδες!!!
τι να πω!!!
δεν εχει ιδεα κανεις τους απο τους νομους...
μην σου φαινεται περιεργο κεντρι, ειναι της παλιας σχολης... να σου κανω το χατηρι να μου κανεις το χατηρι...!!!
ειναι κουτσουρα απελεκητα, που να ξερουν απο νομους...και δεν θελουν και να μαθουν κιολας, γιατι τωρα με το αξιωμα... ποιος εισαι εσυ που θα τους κανεις υποδειξεις???? το τιποτα??? 30.000 τιποτα τους ψηφησαν ας τους γευτουμε τωρα!!!!
αν μπορεις ανεβασε το βιντεο με τη συνεντευξη του δημαρχου, θα γελασει και το ποικιλοχρωμο εριφιο... ρεζιλι των σκυλιων θα γινουμε παλι...
ειδικα αν παει και σε καμια αθηνα ή σε καμια αλλη εκδηλωση εκτος αρτας θα μας κοροιδευουν ακομη και οι πακιστανοι!!!!"

ΚΕΝΤΡΙ: Αλήθεια μου φαίνεται απίστευτο, δεν μπορώ να τον φανταστώ να είπε on camera τέτοιο πράγμα...
Ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω, στα πόδια σας πέφτω, αν το 'χετε στείλτε το, γιατί αν πραγματικά είπε τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω τι θα κάνει το ποικιλόχρωμο ερίφιο, αλλά το παρδαλό κατσίκι σίγουρα θα κρατάει την κοιλιά του απ' τα γέλια...

5 σχόλια:

  1. Θυμάται κανείς το τριτοκοσμικό γλέντι της νίκης του Παπαλέξη στο εκλογικό κέντρο που είχε στον Γεωργόπουλο; Με τους χορούς και τα δημοτικά τραγούδια;

    Η Άρτα τότε είχε να επιλέξει μεταξύ 2 πραγματικά άχρηστων πολιτικών, επιπέδου αρχών δεκαετίας του 80. Χωρίς όραμα μόνο και μόνο να λειτουργεί το σύστημα ομαλά.

    Κοιτάζοντας λίγο πιο προσεκτικά, ότι έχει απομείνει στην Άρτα (μιλάω για το επίπεδο των πολιτών, μόρφωση και πραγματικά προοδευτικότητα) είναι ακριβώς ότι πρέπει να έχουν τέτοιους Δημάρχους.

    Μην περιμένετε πολλά πράγματα απο αυτούς τους Δημάρχους. Αν θέλετε καλύτερους πρέπει να αλλάξετε τόπο διαμονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΡΟΚΕΙΤΕ????ΟΝΑΜΑ ...ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΑΡΤΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κεντρι η συνεντευξη του δημαρχου ηταν την κυριακη...μπορει να το δειξει ξανα στη εκπομπη για τα νεα 7 ημερων.τι ηθελα και ελεγα για αθηνες και επισκεψεις ιδου η παρακατω ανακοινωση...
    Επίσκεψη του Δημάρχου στην Αθήνα [2.2.11]
    Από το Γραφείο του Δημάρχου Αρταίων γνωστοποιείται ότι ο κύριος Παπαλέξης σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Την δε Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 θα συμμετάσχει στην ημερίδα που πραγματοποιεί στην Πάτρα το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Δακυβέρνησης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και απευθύνεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των περιφερειών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με τα παρακάτω θέματα:
    -Η ιδιαίτερη πολιτική ευθύνη που επωμίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο νέο αρχιτεκτονικό χάρτη
    -Οι σύνθετες απαιτήσεις οργάνωσης και λειτουργίας του θεσμού
    -Οι οικονομικές δυνατότητες των Δήμων και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

    "Για τους λόγους αυτούς θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες που θα ήθελαν να συναντήσουν το Δήμαρχο ότι αυτό θα είναι εφικτό από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 όπου και θα επιστρέψει στην Άρτα" σημειώνεται στην ανακοίνωση.
    Και τα ειπα εγω...δεν τα ειπα...στην Αθηνα ο δημαρχος δειτε παραπανω στην ανακοινωση του δήμου...εκεινη η κακομοιρα η Μεδωνη τι να ακουσαν τα αυτακια της ...τον πουλο θα παρουμε και απο εκει....θα γελαει και το υπουργειο πολιτισμου....ααααααααααα και μην ξεχασετε απο αυριο να πατε να δειτε το δημαρχο να σας πει τι του ειπαν στο υπουργειο....αναθεμα και αν καταλαβε λεξη απο αυτα που ειπωθηκαν...ελπιζω να περασει απαρατηρητος και να μην ανοιξει το στομα του!!!!
    χαχαχαχαχα!!!το βιντεο, το βιντεο με τη συνεντευξη!!!κατι θα μπορεσεις να κανεις αξιζει τον κοπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ειπε κεντρι μου!!!το ειπε...!!!!αυτο και πολλα αλλα ασυναρτητα!!!την συνεντευξη την πηρε η Κα Κατσουλα νομιζω λεγεται την κυριακη στον ARTTV!!!και το κατσικι θα αλλαξει πολλα χρωματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...