Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤσιροJohn - ΠαπαJohn, σημειώσατε 2 !!!


Πριν 2 εβδομάδες είχε βγάλει μια ανακοίνωση ο Χρήστος Τσιρογιάννης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος που είχε βγει πρώτος στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Καχριμάνη, αλλά έχασε την θέση του, λόγω της ένστασης για κώλυμα εκλογιμότητας που έκανε ο υποψήφιος με το ίδιο ψηφοδέλτιο, ο Γιάννης Παπαγιάννης (Θεοδωριανίτης).
Είχα γράψει
τότε:

"Φαντάζομαι ότι όπου να 'ναι θα απαντήσει κι ο Γιάννης ο Θοδωριανίτης...
Δεν φαντάζομαι να μείνει βουβός στο ότι κατηγορείται ότι αυτό που έκανε "δεν είναι «αντρίκιο»" ότι αγωνίζεται με "χτυπήματα κάτω από την μέση" και ότι με την ένστασή του "υποτίμησε την λαϊκή εντολή"..."


Πραγματικά απάντησε ο Παπαγιάννης, αλλά με καθυστέρηση, μιας και μεσολάβησε ο χαμός του Αντιπεριφερειάρχη, του Κώστα Παππά και οι διαδικασίες εκλογής του καινούργιου Αντιπεριφερειάρχη, του Βασίλη Ψαθά...


Η απάντηση του Γιάννη Παπαγιάννη...
«Στα τοπικά ΜΜΕ διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες βαρύγδουπες δηλώσεις του κ. Χρήστου Τσιρογιάννη υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου ο οποίος μετά από απόφαση του Εφετείου (Εκλογοδικείου) Ιωαννίνων έχασε την έδρα στο Π.Σ. Ηπείρου.
Στον ανωτέρω έχω να απαντήσω τα εξής:

Ο κ. Τσιρογιάννης που ούτε λίγο ούτε πολύ νοιώθει τον εαυτό του αδικημένο όταν πήγε στρατιώτης και όταν έγινε δημόσιος υπάλληλος έδωσε όρκο και ορκίστηκε να σέβεται τους "νόμους και το ψηφίσματα του κράτους".
Και ο νόμος λέει ότι ο κ. Χρήστος Τσιρογιάννης του Κων/νου δεν είχε δικαίωμα να πολιτευθεί διότι δεν ήταν απλός υπάλληλος αλλά Διευθυντής προγραμματισμού Ν.Α. Άρτας παγιωμένη κατάσταση από 27 Δεκεμβρίου 2007 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2010 τουτέστιν 32 μήνες και 14 ημέρες, με επίδομα θέσης και λοιπές αποζημιώσεις στα συμβούλια κλπ. Και αυτό ο νομοθέτης το απαγορεύει ρητά.
Αναπληρωτής λέει ο νόμος είναι όταν αναπληρώνεις κάποιον μέχρι έξι μήνες το πολύ.
Και ο κ. Τσιρογιάννης δεν είχε ούτε την αρμόζουσα ευπρέπεια αλλά ούτε και την ευθιξία να παραιτηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 όπως ο «Καλλικράτης» απαιτεί, προφανώς για να μην χάσει τα κεκτημένα, αλλά και να πολιτευτεί εκ του ασφαλούς.
Ο κ. Τσιρογιάννης και στο βιογραφικό του και στις προεκλογικές του κάρτες αναφέρει τον εαυτό του ως "Δ/ντή προγραμματισμού Ν.Α. Άρτας" αλλά στην παραίτηση που υπέβαλε στον Νομάρχη Άρτας στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 λέει επί λέξει ότι "αιτείται την απαλλαγή του από τα καθήκοντα του Δ/ντή για να πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές", δηλαδή τα μάτια του τα βγάζει με τα ίδια του τα χέρια, δεν του φταίει κανένας.
Εκμεταλλεύτηκε δε τη θέση του ως Δ/ντής Ν.Α. Άρτας και σε κάθε χωριό και συνοικισμό που διάβαινε έταζε λαγούς με πετραχήλια, μάλιστα δε στο δικό μου χωριό είπε γιατί δεν τον ενημερώσαμε να μας φτιάξει δρόμο.
Αγαπητέ φίλε κ. Τσιρογιάννη αυτό δεν είναι σωστή πολιτική για σοβαρούς πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, είτε γυναίκες είναι, πολύ δε περισσότερο όταν είναι "ΑΝΔΡΕΣ".
Αλλά δεν πειράζει νέος είσαι όλη τη ζωή την έχεις μπροστά σου οπότε θα σου δοθούν και άλλες ευκαιρίες. Σου δίνω μια μικρή συμβουλή όμως. Να προσέχεις και να είσαι πιο σοβαρός».

ΚΕΝΤΡΙ: Τα bold είναι δικά μου. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω το εξής: Ο Παπαγιάννης έστειλε την απάντηση με fax και ακριβώς πριν την φράση "είτε γυναίκες είναι, πολύ δε περισσότερο όταν είναι "ΑΝΔΡΕΣ"", έχει μια μεγάλη μουτζούρα...
Έγραφε και κάτι άλλο, αλλά μάλλον όταν το ξαναδιάβασε πιο ψύχραιμα, το έσβησε, για να μην το "παραχοντρύνει" το πράγμα...
Και τι δεν θα 'δινα για να μάθω τι έγραφε!!!
Τι λες Γιάννη; Θα μου πεις, να μου φύγει η απορία;

2 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΧΩΡΙΑ ΤΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΗΚΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο οτι φαινεται θέλουμε πολιτικούς πρόβατα λεσ και δεν έχουμε αρκετους τέτοιους. Ευτυχώς που ήταν και ο τσιρογιάννης στην νομαρχία και έγινε και κάποιο έργο όπως επίσης προώθησε το ζήτημα ΒΙΟΠΑ Γεωθερμικό κ.τ.λ. Αλήθεια θυμάστε το μεγάλο έργο του Παπαγιάννη? Γιατί όποιος έχει δυνατή προσωπικότητα τον πολεμούν? Ουδέν σχόλιον για την ανακοίνωση του Παπαγιάννη. Όλοι θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Τι προσφέρουν όμως όταν ασχολούνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...