Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Της Πρεβέζης Κομιτάτο !!!

Είχα σηκώσει χτες μια ανάρτηση και είχα μόνο την αφίσα των ...Κομιτατζήδων, χωρίς καθόλου λόγια...
Με ρώτησαν λοιπόν κάποιοι φίλοι τι ακριβώς θα γίνει το Σάββατο στην Πρέβεζα κι έτσι σας δίνω το Δελτίο Τύπου που έστειλαν από τον Δήμο Πρέβεζας:



Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας : Το…αντίδοτο στην κρίση!



Ήταν πριν 6 χρόνια όταν μια χούφτα ανθρώπων, σχεδίαζε και έβαζε τα πλάνα για μια δική της έκφραση στο Καρναβάλι.
Η λεξούλα «Κομιτάτο» αγαπήθηκε, κυκλοφόρησε και το τραγουδάκι του «Της Πρεβέζης Κομιτάτο» που άρεσε κι αρέσει, η φλόγα των παιδιών που εμπνεύστηκαν το Κομιτάτο, έγινε Αποκριάτικη πυρκαγιά και σήμερα είναι παντού γνωστή η πρωτοβουλία ως «Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας».
Μέσα σε μόλις 6 χρόνια κι όμως κύλησε πολύ νερό ή μάλλον πολύ… κομφετί στ’ αυλάκι. Η Παρέα των 70-80 ατόμων την 1η χρονιά, τη 2η έγινε…400 άτομα, τη 3η 700 περίπου άτομα, τη 4η κοντά στα 1000, πέρυσι κοντά στις 1400 συμμετοχές και φέτος η κατάσταση δείχνει…. ξέσπασμα! Συμμετοχές άνευ προηγουμένου σε επίπεδο Πρέβεζας, Ηπείρου και όχι μόνο, με Αποκριάτικα γκρουπ να ξεφυτρώνουν από παντού σαν… μανιτάρια, για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας φέτος.


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου: ώρα 20.00 Μεγάλη Αποκριάτικη παρέλαση των πληρωμάτων του Κομιτάτου, με αφετηρία τη Λ. Ειρήνης στο ύψος που ήταν παλιότερα το ΚΤΕΛ Πρέβεζας και τερματισμό την παραλία της Πρέβεζας.


Σάββατο 5 Μαρτίου: ώρα 20.00 Μεγάλη ποδαράτη- χωρίς άρματα- παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, με αφετηρία τη Λ. Ειρήνης στο ύψος που ήταν παλιότερα το ΚΤΕΛ Πρέβεζας και τερματισμό την παραλία της Πρέβεζας.

To Καρναβαλικό Κομιτάτο είναι παντός… καιρού και βεβαίως το καλύτερο αντίδοτο στην κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...