Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το Καρναβάλι ξεκινάει αύριο στην Πρέβεζα!!!

Έναρξη Καρναβαλιού-Καρναβαλικό Κομιτάτο

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πεζόδρομος Δημοτικής Αγοράς 20.15 μ.μ




Την καθιερωμένη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού πραγματοποιεί την Παρασκευή το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας στον πεζόδρομο της Β. Μπάλκου έξω από το χώρο της Δημοτικής Αγοράς. Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο μεγάλο μασκέ πάρτυ του Κομιτάτου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, χορευτικά και μουσικά σχήματα.
Ανάμεσα στα άλλα, το Εθνικό Ωδείο (παράρτημα Πρέβεζας) θα παρουσιάσει 4 τραγούδια.
Ο Πάνος Μαργέλης θα ερμηνεύσει το Living la vida loca του Ricky Martin και το τραγούδι «ο ύμνος των Μαύρων σκύλων» του Λουκιανού Κηλαηδόνη (σε latin διασκευή του Κοσμά Παφίτη), η Μαριαλένα Μητρομάρα θα ερμηνεύσει σε μια ιδιαίτερη εκτέλεση το τραγούδι του «Κομιτάτου» με τίτλο «της Πρεβέζης Κομιτάτο» κι ένα ακόμη τραγούδι έκπληξη.

Τη σκυτάλη θα πάρει το 4ο γυμνάσιο Πρέβεζας με δύο παραδοσιακά τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνουν και χορευτικό και το ένα (ΚΑΛΥΜΝΟΥ) θα είναι το «ντιρλανταντά» ενώ το δεύτερο (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) θα είναι το «Τι ήθελα και σ’ αγαπούσα).

Αμέσως μετά τα παιδιά του 2ου δημοτικού σχολείου θα προσθέσουν στο πρόγραμμα 2 χορευτικά, το ένα θα είναι το Γαϊτανάκι και το δεύτερο θα είναι αερόμπικ στο τραγούδι της Keisha το «Tik tok.».
Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει η σχολή χορού «Κλεοπάτρα» της Βάσως Ζαντραβέλη που θα παρουσιάσει τρία χορευτικά, το ένα θα είναι Marionete dance (ο χορός της Μαριονέτας), το δεύτερο θα είναι μοντέρνα χορογραφία και το τρίτο Αποκριάτικη χορογραφία.
Στη συνέχεια η σχολή χορού του Θωμά Γκουντή, θα παρουσιάσει δύο χορογραφίες η μία θα είναι Can-Can και η δεύτερη Hip-hop.
Η τελετή έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, θα κλείσει με λαϊκό πρόγραμμα από τον χορευτικό όμιλο Πρέβεζα του Γιάννη Θάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...