Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μας τάραξαν στα ...άλματα!!!

Έχω βαρεθεί να ακούω αυτόν τον Πεταλωτή, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που βγαίνει στο γυαλί και τον βλέπεις καλοταϊσμένο και φεγγαροπρόσωπο, να λέει και να ξαναλέει για τα άλματα που κάνουμε:

- Πάει στην κοπή πίτας στο ΤΕΕ Θράκης και λέει "θα μπορούσαμε να κάνουμε πραγματικά άλματα. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και τώρα προσπαθούμε να αναπληρώσουμε και γι’ αυτό λέω ότι χρειάζονται άλματα. Άλματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ευθύνη όλων μας. Πολιτείας και πολιτών".

- Προσπαθεί να δικαιολογήσει την γνωστή "κοπριτολογία" Πάγκαλου και δηλώνει "Όλοι οι πολίτες, πλέον, βλέπουν τα άλματα που γίνονται στο δημόσιο τομέα".
- Πάει στο Επιχειρηματικό Forum Ελλάδας-Τουρκίας στη Κομοτηνή και λέει "Με καθαρές σχέσεις μπορούμε να κάνουμε άλματα στην ανάπτυξη.
- Πάει στη Γερμανία και δηλώνει "Η κυβέρνηση καλείται σήμερα να κάνει άλματα".
- Δίνει συνέντευξη στον "Αθήνα 984" και λέει "σεβόμαστε το δημόσιο υπάλληλο που δεν τον θέλουμε υποχείριο, τον θέλουμε πραγματικά υπηρέτη στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού και γι’ αυτό, ακριβώς, θέλουμε το Δημόσιο να κάνει πραγματικά άλματα".

Εγώ πάλι όποτε ακούω άλματα, σκιάζομαι λίγο, γιατί μου 'ρχεται στο μυαλό το πήδημα και επειδή θέλω να τα 'χω καλά μ' αυτούς που ...πηδάνε, μπας και μου την χαρίσουνε, θα αφιερώσω στον κύριο Πεταλωτή μας το τραγούδι της Μαρινέλλας σε μουσική Κατσαρού και στίχους Πυθαγόρα: Κράτα μάνα και θα γίνει το μεγάλο πήδημα, Λευτεριά και Ρωμιοσύνη είν' αδέρφια δίδυμα:



Πάντως όλη αυτή η κουβέντα με τα κυβερνητικά μέτρα και τα κυβερνητικά άλματα, μου θύμισαν το παλιό αναρχικό ανέκδοτο:
Ξέρετε γιατί ο Στάλιν ήταν ο "πατερούλης" του κομμουνισμού;
Επειδή του γά**σε τη μάνα!!!

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...