Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ακάλυπτη επιταγή ο δήμαρχος!!!

Αντιγράφω από την aftodioikisi.gr:


"Στο σφράγισμα ακάλυπτων επιταγών του Δήμου Αμαρουσίου προχωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, εδώ και λίγες εβδομάδες οι Τράπεζες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιστωτές που ο δήμος τους οφείλει μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά εδώ και μία διετία (!) και μετά από πιέσεις πήραν στα χέρια τους επιταγές, ανακάλυψαν με έκπληξή τους ότι ήταν ακάλυπτες.
Οι επιταγές αυτές έχουν ήδη σφραγισθεί και αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν διαταγές πληρωμής, οι οποίες αν δεν καλυφθούν από το δήμο θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις περιουσιακών του στοιχείων.

Στην κατάληψη ο δήμαρχος
Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Πατούλης αντί να ασχοληθεί με το πώς θα ξεφύγει ο δήμος του από το χείλος της χρεωκοπίας, δίνει όλο του το είναι στην υποστήριξη της κατάληψης των γιατρών στο υπουργείο Υγείας και των αιτημάτων τους με συνεχή παρουσία στα ΜΜΕ.
Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος την ώρα που εκδίδει ακάλυπτες επιταγές προχωράει σε χορηγίες σε διάφορα κέντρα ή σωματεία. Για παράδειγμα η σημερινή χορηγία για την οποία μας πληροφορεί δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου αφορά το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) και ανέρχεται σε 3.500 ευρώ.

Τέταρτος στην Ελλάδα στα χρέη
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο τέταρτος πιο χρεωμένος δήμος σε όλη τη χώρα, με χρέος που φτάνει τα 52,22 εκ. ευρώ."

ΚΕΝΤΡΙ: Ξέρω κι εγώ κάτι δήμους που χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλα σε προμηθευτές τους και σε μικροεργολάβους, που εδώ και χρόνια περιμένουνε και περιμένουνε και φως δεν βλέπουνε!!!
Κι όσο για τις ακάλυπτες επιταγές, δεν μου κάνουν καμιά εντύπωση, συνηθισμένοι θα 'πρεπε να είμαστε...
Γιατί; Μα πολύ απλά γιατί
οι δήμαρχοι είναι πολιτικοί και δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις, παράξενο σας φαίνεται που είναι "ακάλυπτες";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...