Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

O Σύλλογος «Πολιτών Παρέμβαση» αποχαιρετάει τον Κώστα Παππά...


Καλό σου ταξίδι, Κώστα

Εκφράζουμε το βαθύ μας πόνο και την απερίγραπτη θλίψη μας για τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό του αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά.
Η τραγική είδηση άφησε άναυδη την τοπική κοινωνία. Ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παππάς, έκφραση της απλότητας και της ανθρωπιάς, αποφάσισε να εγκαινιάσει και να διαμορφώσει ένα νέο, διαφορετικό ύφος και ήθος στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας.
Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια την πόλη και την περιοχή και ξεκίνησε το νέο του ταξίδι ως αντιπεριφερειάρχης Άρτας με τη φιλοδοξία να βρει ο τόπος μας τη θέση που του ταιριάζει στον εθνικό και παγκόσμιο χάρτη. Ο Κώστας Παππάς ήταν η φωνή σεμνότητας και της ακεραιότητας, σε μια εποχή που δοκιμάζονται σκληρά οι αρχές και οι αξίες, ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας.
Δυστυχώς ο θάνατός του που ήρθε πάνω στην ώρα της εκτέλεσης του καθήκοντος, ανέκοψε το δημιουργικό του έργο και άφησε στην πόλη μας και στο νομό μας ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Παρέμβασης Πολιτών Άρτας συμμετέχουμε στον πόνο της οικογένειάς του και θέλουμε να της δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας σ’ αυτή τη σκληρή και αβάσταχτη δοκιμασία της.
Φίλε Κώστα, δεν προλάβαμε να χαράξουμε τους δρόμους της συνεργασίας μας για την ιστορία και τον πολιτισμό της Άρτας. Κρατάμε πάντα στη μνήμη μας την ήρεμη μορφή σου και την άδολη αγάπη σου για τον τόπο. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε και τον πίστεψες, δηλώνοντας σε κάθε περίσταση την αλληλεγγύη σου και την επιθυμία σου για την ευόδωσή του.
Καλό σου ταξίδι, φίλε Κώστα Παππά.

ΚΕΝΤΡΙ: Απ' ότι έμαθα, η προγραμματισμένη σημερινή εκδήλωση στον ΣΚΟΥΦΑ που σας είχα πει, για την παρουσίαση του βιβλίου «Μια χαραμάδα φως» του συμπατριώτη μας Βαγγέλη Κούτα, αναβλήθηκε λόγω του τραγικού χαμού του Κώστα Παππά.
Θα γίνει αύριο, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο "ΣΚΟΥΦΑ" με συντονιστή τον Δημήτρη Βλαχοπάνο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...