Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Διαχρονικό Δημόσιο!!!

Αυτό το video το 'στειλε ο φίλος ο Γιώργος:



Τι τα θες τα πτυχία και τα διδακτορικά ρε φίλε; Άμα δεν έχεις απολυτήριο Γυμνασίου, πού πας καημένε;
Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει το Δημόσιο...

1 σχόλιο:

  1. NA ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.?.... ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ
    Με αφορμή Ερώτηση που κατατέθηκε στη βουλή (http://www.syriza.gr/ekloges-kai-boyli/koinoboyleytiki-drastiriotita/abapolyseis-symbasioychon-aoristoy-chronoy-ston-dimosio-tomeabb) αναφορικά με τις απολύσεις στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=571897), ας θυμηθούμε κάποια σκοτεινά σημεία που είδαν το φως της δημοσιότητας:

    Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο (http://www.paraskhnio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=209:---l-r&catid=4:politiki&Itemid=2) λοιπόν ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης, υπάλληλος στο Κτηματολόγιο και η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου! Ο ίδιος αποτελεί ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να "τρέχει" όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας. Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν). Όμως η εισήγηση του για απομάκρυνση διδάκτορα υπαλλήλου αορίστου χρόνου (με τον οποίο σύμφωνα με καταγγελίες είχε τσακωθεί), με την ταυτόχρονη θετική εισήγηση του στην πρόσληψη αποφοίτου λυκείου για επιστημονικό έργο (?) έχει προκαλέσει τριγμές στην εικόνα του. Επίσης ο δικτατορικός τρόπος που έλεγχε τα διάφορα κτηματολογικά γραφεία που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του (Αθήνα, Χανιά κλπ), ενώ ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος (?) τον έχουν κάνει μία μισητή φιγούρα στους υπαλλήλους.

    Ο προέδρος Αρβανίτης προσπαθώντας να τον διασώσει (τοπογράφος ο ίδιος όπως και ο Καλημέρης και ως γνωστό κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει) τον μετάφερε σε άλλη υπηρεσία κτηματογράφησης ώστε να μην φαίνεται πολύ και να μην προκαλεί με τη παρουσία του.
    Τα ερωτήματα όμως πολλά.Γίνεται το κτηματολόγιο να είναι τσιφλίκη των τοπογράφων και όποιος δεν τους αρέσει να τον απομακρύνουν?? Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά? Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται??

    Επίσης, ο κυριος Αρβανιτης ειναι υπευθυνος της πτυχιακης εργασιας της Τιτίκας Καλημέρη:
    http://rp.web.auth.gr/rp/supply/show.html?id=518. θα πείτε που είναι το περίεργο? Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο κύριος Αρβανίτης είναι ο πρόεδρος στο κρατικό κτηματολόγιο και ταυτόχρονα καθηγητής στο Πολυτεχνείο θεσσαλονίκης. Δηλαδή διπλοθεσίτης. Ο πατέρας της φοιτήτριας Καλημέρη είναι ο Δημήτριος Καλημέρης.

    Και πάμε στο ζουμί. Τον Ιούνιο του 2010 ο Πρόεδρος Αρβανίτης κατόπιν διαταγής της Μπιρμπιλής προσπαθεί να απολύσει κόσμο. Δεν είναι εύκολο όμως να διώξεις δημοσίους υπαλλήλους. Ζητά βοήθεια από τους διευθυντές της εταιρείας αλλά όλοι αρνούνται να εισηγηθούν απολύσεις υπαλλήλων. Με μία εξαίρεση. Τον κύριο Καλημέρη. Η κόρη του οποίου κάνει πτυχιακή εργασία με τον Πρόεδρο κ. Αρβανίτη. Με θέμα βέβαια...το κτηματολόγιο.

    Ρε μας δουλεύεται? Είναι σωστό η κυβέρνηση του Πασοκ να μας κοροιδεύει με τους διπλοθεσίτες και να καλύπτει τα δικά της παιδιά;
    Είναι δυνατό να εργάζεται η γυναίκα κάποιου υπαλλήλου σε ανάδοχους του κτηματολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται; Είναι δυνατόν τα παιδιά κάποιου υπαλλήλου να κάνουν πτυχιακή με τον προιστάμενο του και μετά αυτός ο υπάλληλος να εισηγήται απολύσεις κατόπιν παράκλησης του προισταμένου-καθηγητή διπλοθεσίτη? Τυχαίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...