Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Όλο λάδι κι από τηγανίτα τίποτε!!!

Έβγαλε λόγο ο Αντιδήμαρχος, ο Γιάννης ο Νικολάου και μας είπε το νέο:
-Παραβιάζονται οι κανόνες αισθητικής στην Άρτα!!!
- Σώπα ρε Γιάννη, μη μας τα λες έτσι απότομα και πάθουμε τίποτα!!!

Και ξαναμανά ρελάνς ο Γιάννης:
-Υπάρχει αναρχία στις πλατείες, στα πεζοδρόμια, στους πεζόδρομους!!!
- Όχι Γιάννη, μη μου λες άλλα, δεν θα τ' αντέξω!!!

- Και ποιος φταίει είπαμε γιαυτό κύριε αντιδήμαρχε;
- Οι παράνομοι, απαντάει ο Γιάννης, το λέει ξεκάθαρα: "η παραβατικότητα πρέπει τώρα να λάβει τέλος".

- Επιτέλους Γιάννη, καλά που το κατάλαβες, ΤΩΡΑ να λάβει τέλος, πάτησέ τους στο κεφάλι, μαζί σου κι εγώ!!!
Για πες, για πες, θα εφαρμόσουμε επιτέλους τους νόμους;
- Ααααααααα, όχι, λέει ο Γιάννης!!!

- Τι όχι Γιάννη μ'; Αν δεν εφαρμόσεις τους νόμους, πώς θα σταματήσεις τους παράνομους;
- Θα παραπέμψουμε το θέμα σε 2 Επιτροπές!!!
- Τι επιτροπές Γιάννη μ'; Δεν ισχύουν τώρα κανονισμοί; Δεν υπάρχουν νόμοι; Δεν είσαι υπεύθυνος να τους εφαρμόσεις; Πάλι τις κουμπάρες θα παίξετε;



Πάντως, για να δείτε πώς τους τα 'χωσε ο Γιάννης και τους έκανε να μη ξέρουν κατά πού να κάνουν, δείτε πώς περιγράφει την σημερινή κατάσταση:

Σήμερα η χρήση των πεζοδρόμων, των πεζοδρομίων, των πλατειών και των λοιπόν κοινοχρήστων χώρων γίνεται άναρχα από τους χρήστες δημότες με αποτέλεσμα την αισθητική υποβάθμιση των χώρων. Επιπλέον δεν επιτυγχάνεται η κύρια αποστολή τους που είναι η ανεμπόδιστη και ελεύθερη μετακίνηση όλων των δημοτών μας.
Συγκεκριμένα οι πεζόδρομοι και τα πεζοδρόμια γίνονται χώροι στάθμευσης και οδοί κυκλοφορίας οχημάτων και δικύκλων, οι πλατείες μετατρέπονται σε δεύτερα και πολλές φορές κύρια καταστήματα των παρακείμενων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα περίπτερα καταλαμβάνουν χώρο πολλαπλάσιο του επιτρεπόμενου, στέγαστρα και τέντες κατασκευάζονται από τους ιδιώτες καταστηματάρχες άναρχα και για ίδιο όφελος χωρίς να υπολογίζεται η αισθητική του περιβάλλοντος χώρου.
Δεν έχουμε τίποτα με κανέναν απ’ τους συνδημότες και τους καταστηματάρχες. Να βοηθήσουμε θέλουμε στον τομέα ή στους τομείς που μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι όλο το Δ.Σ. με δικές μας αποφάσεις όμως θα πρέπει να γίνουν σεβαστοί και αποδεκτοί οι νόμοι και οι κανονιστικές διατάξεις που ισχύουν από όλους, μηδενός εξαιρουμένου, για να τελειώνει αυτή η αναρχία κι αυτή η παραβατικότητα.

Όχι Γιάννη μ', μην είσαι τόσο άκαρδος, μη τους μαλώνεις άλλο, κουρέλια τους έκανες τους ανθρώπους, τα 'χουν κάνει πάνω τους με τη σκληράδα σου...

3 σχόλια:

  1. κεντρι βρες τη συνεντευξη του δημαρχου στο τοπικο καναλι...δινει λυσεις για τα προβληματα αυτα!!!θα σκασεις στα γελια!!!!προτεινει στους αρτινους να μαζευουν τα τραπεζοκαθισματα το χειμωνα αφου δεν καθεται κανεις λογω κρυου ετσι ωστε να μην προσλαμβανουν προσωπικο για τον εξωτερικο χωρο και να μειωθει το κοστος τους!!!Δεν λεει οτι τον υποχρεωνει ο νομος να επιβαλλει προστιμα για καταληψεις κοινοχρηστων χωρων τον ενδιαφερει το κερδος των καταστηματαρχων της πολης!!!τετοιους ανθρωπους πρωτη φορα βλεπω....απαιδευτους και βολεψακηδες!!!τι να πω!!!δεν εχει ιδεα κανεις τους απο τους νομους...μην σου φαινεται περιεργο κεντρι, ειναι της παλιας σχολης...να σου κανω το χατηρι να μου κανεις το χατηρι...!!!ειναι κουτσουρα απελεκητα, που να ξερουν απο νομους...και δεν θελουν και να μαθουν κιολας, γιατι τωρα με το αξιωμα...ποιος εισαι εσυ που θα τους κανεις υποδειξεις????το τιποτα???30.000 τιποτα τους ψηφησαν ας τους γευτουμε τωρα!!!!αν μπορεις ανεβασε το βιντεο με τη συνεντευξη του δημαρχου, θα γελασει και το ποικιλοχρωμο εριφιο...ρεζιλι των σκυλιων θα γινουμε παλι...ειδικα αν παει και σε καμια αθηνα ή σε καμια αλλη εκδηλωση εκτος αρτας θα μας κοροιδευουν ακομη και οι πακιστανοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα όποιος δεν θέλει να λύσει ένα πρόβλημα, το παραπέμπει σε επιτροπές. Άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οδός Κωνσταντίνου στις 12 το μεσημέρι είναι απροσπέλαστη για πεζούς,αφού ανά 10 μέτρα αυτοκίνητα καβαλάνε τα πεζοδρόμια.Η δημοτική αστυνομία και να κόψει κλήσεις,δεν αλλάζει τίποτε,τα αεβασμένα αυτοκίνητα παραμένουν εκεί.Και από τις 10 το βράδυ,σημοτική αστυνομία καπούτ,ο καθένας παρκάριε σε όπποιο πεζοδρόμιο και πεζόδρομο γουστάρει.Αυτή η τροχαία της Αρτας κάνει τον Αλέκο;Δεν έχει δικαιοδοσία;Πετάνε το μπαλάκι στους δημοτικούς υπαλλήλους της κατεφημισμόν αστυνομίας;Πίσω από τον Αγιο Γεώγριο παρέμενε παρατημένο ένα αυτοκίνητο για μια εβδομάδα πάνω στο πεζοδρόμιο,προχθές το μαζέψανε.Τι κι αν του κολήσανε κλήση,τι κι αν του αφερέσανε τις πινακίδες,ο Αγιος γεώργιος περιμένανε να το ξεκουνήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...