Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Έναρξη λειτουργίας του Αρσακείου Ιωαννίνων από τον Γ. Μπαμπινιώτη


Την αναγγελία της λειτουργίας του Αρσακείου Σχολείου στα Ιωάννινα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας καθηγητής κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου στο κτίριο του Αρσακείου Ιωαννίνων.
Όπως είναι ήδη γνωστό, από τον Σεπτέμβριο 2009 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Αρσάκειο Ιωαννίνων, σε ιδιόκτητο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα, που μόλις ολοκληρώθηκε, στην περιοχή Λογγάδες.
Ο πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθηγητής κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ενημέρωσε τις νομαρχιακές και δημοτικές αρχές, τον πανεπιστημιακό κόσμο, τους εκπροσώπους τού Τύπου της πόλης των Ιωαννίνων και τής ευρύτερης περιοχής, τους διευθυντές εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς και γονείς για την ιστορία των Αρσακείων, την προσφορά τους– για περισσότερο από 170 χρόνια –στην ελληνική παιδεία και εκπαίδευση και για τη σημασία τής δυνατότητας που παρέχεται σε παιδιά τής πόλης των Ιωαννίνων αλλά και τής Ηπείρου γενικότερα να αποκτήσουν την Αρσακειακή παιδεία και αγωγή.
από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...