Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Κυριακή εκτονωνόμαστε με paintball!!!


Μια πρωτότυπη εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Άρτας. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η Λέσχη διοργανώνει την 31 Μαΐου 2009 και ώρα 10:00 στο πεδίο βολής Στρατόπεδο "Παπακώστα" αγώνες χρωματοσφαίρισης (paintball), τοξοβολίας, και επίδειξη ανοίγματος Αλεξιπτώτου Στατικού Ιμάντος MC-11B.
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό, ενώ ένας από τους βασικούς σκοπούς της είναι η γνωριμία των παιδιών με τα παραπάνω αθλήματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.
Ο Γιώργος Καπέλης, πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Άρτας εδήλωσε: "Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά δραστηριότητες που έχουμε προγραμματίσει για το 2009. Ξεκινάμε την πρώτη φάση με αγώνες paintball και τοξοβολίας και μία γνωριμία των μικρών παιδιών με τα δύο συγκεκριμένα αθλήματα αλλά και των μεγάλων και μία επίδειξη με αλεξίπτωτο απ’ αυτό που χρησιμοποιείται από τις ειδικές δυνάμεις για διάφορες επιχειρήσεις.
Θα έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά να ρίξουν βολές και να δοκιμάσουν πώς μπορούν να ρίξουν με το τόξο
, να μάθουν ορισμένα πράγματα για τους κανονισμούς που απαιτούνται γιατί είναι ολυμπιακό άθλημα η τοξοβολία και η χρωματοσφαίριση να γίνει κι αυτό ολυμπιακό άθλημα σιγά – σιγά. Ένα άθλημα που δεν το γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος εδώ στην επαρχία".
Η εκδήλωση θα είναι από τις 10 το πρωί ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ε, λοιπόν, αφού ζητάγαμε(;) το "Παπακώστα" για να φτιάξουμε Διοικητήριο και να μην εισπράττουν τα φιλαράκια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ενοίκια, και τελικά πήραμε "the third, the longest", ας εκτονωθούμε με paintball. Φανταστείτε όποιον θέλετε απέναντί σας, πεθερά, δοσατζή, πολιτικό και ΠΥΡΡΡ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...