Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Μαζί στη ...μάσα, αλλά στις ...ευθύνες χώρια;


Δεν μας τα λέτε καλά ..."κύριε" Εφραίμ.!!! "Φορτώνετε" στον Θεσπρωτό μοναχό Αρσένιο ...έξι κακουργήματα, κι' εσείς μένετε στον ...αφρό; Αυτά διδάσκει η πίστη σας στα ...ιερά;
__________________
Μετά την αποποίηση των ευθυνών από τον "άγιο" Εφραίμ, βαρύς φαίνεται ότι θα πέσει ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον εκ Θεσπρωτίας μοναχό Αρσένιο, οικονομικό "εγκέφαλο" της Μονής Βατοπαιδίου.

Η ποινική δίωξη, που θα προσωποποιηθεί στην διάρκεια της ανάκρισης, αφορά σε έξι κακουργήματα, αυτά της απιστίας προς την υπηρεσία, της απάτης από κοινού, της ψευδούς βεβαίωσης, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, καθώς και της ηθικής αυτουργίας και άμεσης συνέργειας στα παραπάνω κακουργήματα.
Επίσης, αφορά τα πλημμελήματα της παράβασης καθήκοντος, της παράνομης μεταβίβασης μνημείου και παράβαση του νόμου περί κτισμάτων.
Ο μοναχός Αρσένιος, δεξί χέρι του ηγουμένου Εφραίμ, είναι και - οποία σύμπτωσις - απόφοιτος της Νομικής Θράκης, διετέλεσε δε και στέλεχος της ΚΝΕ στα φοιτητικά του χρόνια.

Ο Αρσένιος είχε το προσωνύμιο του "μάνατζερ" και χειριζόταν πολύ καλά τα ζητήματα ιδιοκτησιών και αγοραπωλησιών.

Μάλιστα ένας από τους πιο γνωστούς τραπεζίτες της χώρας, που έχει συναλλαγεί με τη Μονή Βατοπαιδίου, είπε για τον Αρσένιο ότι του θυμίζει "...στέλεχος πολυεθνικής που μπορεί να βλέπει το χρήμα πίσω από κάθε επιχείρηση..."
Ωστόσο οι συγχωριανοί του στην Θεσπρωτία εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν βαθιά πιστό και πνευματικά καλλιεργημένο άνθρωπο. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Εφραίμ τα… φόρτωσε όλα στον Αρσένιο, κατόπιν συμφωνίας, όπως λένε καλά πληροφορημένοι κύκλοι.

Κύριε Εφραίμ, δεν ξέρω πόσο σας τιμά η εξ' ολοκλήρου ...μεταβίβαση των ποινικών ευθυνών στον μοναχό Αρσένιο, αλλά είστε ο μόνος, που δεν είστε ...άμοιρος ευθυνών.

Κύριε Εφραίμ, οι ...καλά πληροφορημένοι κύκλοι, που μιλάνε για "συμφωνία κυρίων", πρέπει να γνωρίζουν από πρώτο χέρι και όλες τις άλλες - εντός και εκτός Βατοπαιδίου - ...ατασθαλίες σας.

Να, για παράδειγμα τις ....λιμουζίνες του Βατοπαιδίου.!!!

Ποιός έστελνε τον Αρσένιο να τις παραλάβει από τα Γιάννενα;

Γιατί όλες οι λιμουζίνες σας έχουν Γιαννιώτικες πινακίδες;

Ποιός Γιαννιώτης έμπορος σας τις έκανε δώρο, και πόσες απ' αυτές είναι ...αδήλωτες;

Κύριε Εφραίμ, να πάτε σε μια μάντρα οικοδομών και να αγοράσετε λίγη ...τσίπα, πριν σας την στείλω μέσα από το blog.

από gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...