Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Οι ληστές δεν ήταν ...φάλτσοι!!!


Νεότερα στοιχεία για την ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα στην Άρτα. Οι δύο δράστες, ήταν Ελληνόφωνες, φορούσαν κράνη και κάλυπταν τα πρόσωπά τους.
Οι δράστες χρησημοποίησαν έναν πρωτότυπο τρόπο, βγαλμένο από σενάριο Αμερικάνικης ταινίας. Για να μην κινήσουν υποψίες μέχρι να μπουν στην Τράπεζα, είχαν κρύψει τα όπλα τους σε .. θήκες βιολιών!!!
Με αυτές τις θήκες στα χέρια πέρασαν στο εσωτερικό της Τράπεζας, για να βγάλουν τα όπλα στη συνέχεια και να ζητήσουν τα χρήματα από τους υπαλλήλους. Ο ένας με καραμπίνα απείλησε την διευθύντρια και τους πελάτες της τράπεζας και ο άλλος με όπλο απείλησε τον κεντρικό ταμεία και απέσπασε τα χρήματα, που λέγεται ότι ήταν 28.000 ευρώ.
από epirusgate

ΚΕΝΤΡΙ : Νάτα πάλι τα περίεργα. Πρωινάτικα, δυό τύποι με κράνη και θήκες με βιολί για να μην ...κινήσουν τις υποψίες. Έτσι πέρασαν απαρατήρητοι; Εγώ αν τους έβλεπα θα σκεφτόμουνα τους "Μπόνυ και Κλάιντ", τον Αλ Καπόνε, τέτοια γκαγκστερικά... Σίγουρα πάντως δεν θα μου περνούσε από το μυαλό ότι ...δυό μηχανόβιοι πάνε στην πρόβα του Ωδείου...
Εκτός κι αν ο κόσμος επηρεασμένος από την πρόσφατη επιτυχία της συναυλίας κλασσικής μουσικής που έδωσε το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, πίστεψε ότι κάθε μέρα θα ακούμε και λίγο Στράους, λίγο Μότσαρτ, λίγο Μπαχ, προσφορά του Δημάρχου, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας!!!

1 σχόλιο:

  1. Για να μην αλλοιώσω το θέμα της ανάρτησης, όπως προσπαθείς εσύ (μπας κι είσαι ένας από τους ληστές;), θα σου απαντήσω αναλόγως.
    Ο Καρατζαφέρης είναι μανούλα στο να ληστεύει ψήφους από ανυπεράσπιστες γριούλες, αλλά δεν κάνει ποτέ φάλτσα. Είναι καλά εκπαιδευμένος και το νανούρισμά του είναι γλυκό, σου χαϊδεύει τ' αυτιά και σ' αποκοιμίζει. Ξέρει το μυστικό: αυτά είναι ψιλά γράμματα, ποιός θα τα ανθιστεί; ποιός θα τα ξεψαχνίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...