Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Βρε, λέτε να 'ξερε από τότε;


Έπεσε το μάτι μου σ' ένα άρθρο που έλεγε για το 1,5 δισ. ευρώ που θα πάρει επιπλέον το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από το Δ΄ΚΠΣ για τα εγγειοβελτιωτικά. Καλά τα λεφτά και κρίσιμο το θέμα για την περιοχή μας, όπου το θέμα κρίνεται τουλάχιστον "φλέγον".
Το άρθρο έλεγε ότι για την διαχείριση του προγράμματος (ποιός θα διαχειριστεί τα μπικικίνια, δηλαδή), υπάρχει διαβεβαίωση προς τον Δράκο, τον πρόεδρο της ΕΝΑΕ, ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νομαρχίες και ειδικά οι αναπτυξιακές εταιρείες της Αυτοδιοίκησης.

Και λέω τώρα εγώ ο πονηρός: Βρε, πέρυσι τον Αύγουστο πήγανε να γίνουνε μαλλιά-κουβάρια για τα μάτια της ΕΤΑΝΑΜ (δείτε την φωτό για να δείτε τι εστί ΕΤΑΝΑΜ), ο Νομάρχης μας με ούλους τους "δικούς του"
.
Συγκεκριμένα διαβάζω στις επικεφαλίδες εκείνες της εποχής:

"Κόντρες για τις θέσεις!!! Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΤΑΝΑΜ προκαλεί πόλεμο στην τοπική ΝΔ. Τα εσωκομματικά μαχαιρώματα έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και Ρηγίλλης. Επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού "καρφώνει" το Νομάρχη Άρτας. Καταγγέλλουν τον Γ. Παπαβασιλείου για επιλεκτική μεταχείριση στελεχών της παράταξης".


Και λέω εγώ τώρα: Βρε, λέτε τότε να τον αδικούσανε τον Νομάρχη μας; Μήπως το "Φύγε συ - έλα συ, μανάρι μου" που πήγε να κάνει, δεν είχε τίποτε το "πονηρό";

Λέτε όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες της ΝΟΔΕ που τον χτυπούσαν "εκεί που καίγεται πολύ-θέλει να νιώσει το φιλί-κτλπ,κτλπ" δεν ήξεραν τι τους γίνεται, ενώ αυτός προετοιμαζόταν για το αύριο, που το είχε ήδη προβλέψει;

Αλήθεια, ποιός είναι τώρα στην ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. είπαμε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...