Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Να μια καλή ιδέα για τους Πρεβεζιάνους...

Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στην Πρέβεζα υπάρχει κινητοποίηση του Δήμου, φορέων και πολιτών εναντίον των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν στην Πρέβεζα.
Επειδή το πρόβλημα είναι πανελλαδικό με τις εταιρείες που καμουφλάρουν κεραίες και τις βάζουν πάνω σε ταράτσες, αδιαφορώντας για υγεία, κοινωνική ευθύνη, δημόσιο συμφέρον κι άλλα τέτοια ...χαζά, για δείτε τι διαβάζω στο blog ΛΕΥΤΕΡΙΑ:




"Άστραψε και βρόντηξε" σήμερα τα χαράματα στη Βροντού Πιερίας για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας που άρχισαν να τοποθετούν υπάλληλοι της εταιρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας σε χωράφι κοντά στο χωριό. Γύρω όμως στις 5:30 το πρωί οι εργάτες της εταιρίας έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της Βροντούς, οι οποίοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν κι άλλους και αμέσως σήμανε "συναγερμός" στο χωριό και ξεσηκώθηκαν πάνω από 200 κάτοικοι που κατέφτασαν με άγριες διαθέσεις στο σημείο που είχε τοποθετηθεί η κεραία, ενώ οι εργάτες του συνεργείου της εταιρίας που είχαν στήσει την κεραία έσπευσαν να εξαφανιστούν. Μέσα σε λίγη ώρα η κεραία γκρεμίστηκε και το ηχηρό μήνυμα που κάποιοι θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

ΚΕΝΤΡΙ : Η αλήθεια είναι ότι και στην Πρέβεζα οι κάτοικοι έχουν προχωρήσει σε "ξηλώματα" κεραιών που βρίσκονταν ακόμη και δίπλα σε σχολεία και το "ευχαριστώ" της Πολιτείας είναι να υπάρχουν δικαστικές διώξεις εναντίον δημοτικών συμβούλων και πολιτών γι' αυτές τους τις ενέργειες. Πρέπει όλοι μας να δείξουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε κάποιους να θησαυρίζουν, αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...