Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ε, όχι τέτοια φτώχεια δεν αντέχεται!!!


Θρήνος και οδυρμός επικρατεί στο πανελλήνιο μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για την γνωστή αλυσίδα Super Market "ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ" Βασιλόπουλος. Το πρώτο τρίμηνο του 2009 τα κέρδη ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ έφτασαν μόλις και μετά βίας τα 3 εκατ. ευρώ από 7,3 εκατ. ευρώ το 2008.
Όμως, παρά την ανέχεια, η εταιρία κρατάει το κεφάλι ψηλά, δεν λυγίζει, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και γι αυτό αναφέρει στην ανακοίνωσή της :
"H αναπτυξιακή δραστηριότητα της εταιρίας το πρώτο τρίμηνο συνεχίστηκε με τη λειτουργία τριών νέων σούπερ μάρκετ στις περιοχές των Ανω Λιοσίων, των Γιαννιτσών και του Αγ.Ιωάννη Ρέντη.
Για το 2009, η «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ» ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, σχεδιάζει την επιτάχυνση της οργανικής της ανάπτυξης με την προσθήκη 16 νέων καταστημάτων στο δίκτυό της, επεκτείνοντάς το σε 217 σημεία πώλησης."

Θα συνεχίσει δηλαδή να αγωνίζεται για χάρη μας, θα επεκταθεί για να μας πλησιάσει ευκολότερα, να μας μοιράζει το γάλα των παιδιών μας, την ρετσίνα του μεροκαματιάρη, την σερβιέτα της νοικοκυράς... Κι όλα αυτά για 3 ψωροεκατομμύρια κέρδη ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ για το πρώτο τρίμηνο.
Και σεις αντί να το εκτιμήσετε, αντί να συντρέξετε τον ανήμπορο σουπερμαρκετά, όλο παραπονιέστε για τις τιμές και την ακρίβεια...

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ MOY...ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ !!!
    Ε ΤΕΤΟΙΑ "ΦΤΩΧΕΙΑ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ....lol

    ΣΠΥΡΟΣ από aboutmylamia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E, ti na kanome eimaste kalo fagades emeis. Tha perasei xronos ospou na meiosome ta edo kai ta ekei kai tin posotita. Milao vevaia, gia aftous pou mporoun kai aplononte, omos to kakoperno einai sxetiko opos kai to kathe ti. E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...