Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο κόμβος (στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας) είχε την δική του ιστορία...

Επειδή αυτοί τα 'καναν ρόιδο, δεν σημαίνει ότι εσείς έχετε άλλοθι!!!

Ανακοίνωση για τον ανισόπεδο κόμβο στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Άρτας η οποία αναφέρει τα εξής:

«Για τον ανισόπεδο κόμβο της Ιόνιας οδού στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας, οι κύριοι της Ν.Δ. καλό θα ήταν να κάνουν και την σχετική αυτοκριτική τους.
Το ότι το έργο θα κοστίσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον, θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην ολιγωρία και στην πολιτική ακαμψία στην προηγούμενης κυβέρνησης της Ν.Δ. Η σύμβαση του έργου «Ιόνια Οδός: τμήμα Αγ. Δημήτριος – Σελλάδες Παράκαμψη Άρτας – Φιλιππιάδας» υπεγράφη τον Οκτώβριο του 2005. Το έργο έπρεπε να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, ήτοι τον Οκτώβριο του 2007. Ωστόσο το έργο όχι μόνο δεν τελείωσε στη συμβατική του προθεσμία αλλά δόθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση δύο παρατάσεις, οι οποίες έληγαν τον Οκτώβριο του 2009. Τον Μάρτιο του 2009 μετά την σύσκεψη στην Άρτα (Πέτα Άρτας)των αρμόδιων τοπικών φορέων που προκάλεσαν οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ. αποφασίσθηκε η κατασκευή ανισόπεδου κόμβου με την Εθνική οδό Άρτας Τρικάλων ως έχει και την Ιόνια οδό να διέρχεται από πάνω. Δυστυχώς όμως έπρεπε να περάσουν έξη μήνες ώστε να δώσει εντολή το αρμόδιο Υπουργείο (ΠΕΧΩ) για την σύνταξη της σχετικής μελέτης. Τον Οκτώβριο με την ανάληψη της κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε καν μελέτη. Θα έπρεπε να γίνει σύνταξη της μελέτης, να εγκριθούν οι περιβαλλοντικές μελέτες για να ξεκινήσει το έργο. Αυτό είχε αποτέλεσμα την τροποποίηση και ανασύνταξη των μελετών των τεχνικών και του κόμβου και την αύξηση του προϋπολογισμού του έργου κατά 2,5 εκατ. ευρώ, μέσω της κατάρτισης της 2ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασιών (Σ.Σ.Ε). Δηλαδή οι υπεύθυνοι της Ν.Δ. δεν έχουν καμιά ευθύνη που για 5 χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2005 έως το τέλος καλοκαιριού του 2009), «κοσκίνιζαν» την υπόθεση του κόμβου;
Και έρχονται σήμερα, σε μια περίοδο που η χώρα μαστίζεται από την μεγαλύτερη οικονομική κρίση μεταπολεμικά, να μιλήσουν για πολιτική ανικανότητα. Ποιοί; «Αυτοί που, αφού βάλανε φωτιά στην χώρα μετά το έβαλαν στα πόδια, νύχτα…».

ΚΕΝΤΡΙ: Α, γειά σας, καλά τα λέτε, γιαυτό σας ψήφισε ο κόσμος το 2009, επειδή αυτοί τα 'καναν μαντάρα κι εσείς θα τα φτιάχνατε, συμφωνούμε απόλυτα!!!
Πάμε τώρα παρακάτω: Εσείς τι κάνατε; Πώς; Δεν σας ακούω, μιλάτε λίγο πιο δυνατά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...