Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Με την βοήθεια συγγενών έγινε η εκσκαφή του τάφου!!!



Το περιστατικό που έγινε τις προάλλες στο Νεκροταφείο της Άρτας, είναι η απόδειξη του χάους που επικρατεί εκεί. Στις τέσσερις λοιπόν το απόγευμα έγινε η κηδεία ηλικιωμένης κυρίας και όταν έφτασε η νεκρή συνοδευόμενη από συγγενείς και φίλους στο νεκροταφείο, οι πάντες είδαν με έκπληξη, να μην έχει σκαφτεί ο τάφος, γιατί είπαν ο υπάλληλος του νεκροταφείου ήταν άρρωστος στο σπίτι του και δεν μπορούσε να σκάψει!!!
Οι συγγενείς δεν ήξεραν τι να κάνουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, για να δουν τι μπορεί να γίνει. Εκεί έφτασε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και αναζητήθηκε λύση, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, η νεκρή δεν μπορούσε να μείνει άταφη!!!

Η ώρα περνούσε και λύση δεν μπορούσε να βρεθεί. Το φέρετρο, περιστοιχισμένο από αγριεμένους πλέον συγγενείς, περίμενε στην άκρη, ώσπου κάποιοι έφεραν τελικά τον άρρωστο υπάλληλο από το σπίτι του και με την βοήθεια συγγενών έγινε η εκσκαφή και έθαψαν τη νεκρή!!!
Όσο απλό και μεμονωμένο κι αν μπορεί να παρουσιάσεικάποιος το γεγονός αυτό, δεν είναι τέτοιο... Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ και φυσικά την ευθύνη δεν μπορεί να έχει άλλος απ’ τον Δήμο Άρτας, που σ’ αυτόν ανήκει το Νεκροταφείο και φυσικά έχει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του, ειδικά όταν πρόκειται να γίνει η ταφή νεκρού.
Κι εμείς ζητάμε να δείξουν σεβασμό στον πολίτη... Τόσο μυαλό έχουμε! Εδώ δεν σέβονται τους νεκρούς, στους ζωντανούς θα κολλήσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...