Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Κι αν του κάτσει;;;!!!


Διαβάζω σήμερα διάφορες αναλύσεις για το χθεσινοβραδυνό αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής. Οι περισσότεροι το συνδέουν με απόφαση παραγραφής όλων των υποθέσεων που αφορούσαν την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή 2004-2007. Σιγά μην χρειαζόταν τέτοιου είδους τερτίπια ο Καραμανλής για να ενεργοποιηθεί το "πλυντήριο". Λες και δεν θα μπορούσαν ήρεμα και απλά και με "δημοκρατικό" κουκούλωμα να "ξεπλυθούν" Βατοπαίδια και Γερμανοί...
Μέχρι τώρα μια χαρά ξεπλένονται όλοι οι παραπλανηθέντες διαπλεκόμενοι και εμφανίζονται μετά σε φιέστες με
κατάλευκο πρόσωπο!!!
Η δικιά μου σκέψη πάει κάπου αλλού,
αλλού είναι τα κουμπιά της Αλέξαινας, που λέμε κι εμείς εδώ στην επαρχία!!!
Ο Καραμανλής άρπαξε
το εκσυγχρονιστικό δώρο του Βερελή, γνωρίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς, στην λαϊκή συνείδηση έχει καταγραφεί ότι ΚΑΙ τα δυο κόμματα είναι βουτηγμένα στα σκάνδαλα και στην μίζα και με μια κίνηση-ματ, ξεδοντιάζει τον Παπανδρέου, αφαιρώντας του την δυνατότητα αλλαγής της αντζέντας. Κλείνει την Βουλή, σταματάει οποιαδήποτε συζήτηση για οικονομία, εργασιακό, ασφαλιστικό, χωροταξικό, περιβαλλοντική πολιτική, εξωτερική πολιτική, ευρωπαϊκό προσανατολισμό, καθημερινότητα κτλπ και πάει σε ευρωεκλογές ποντάροντας ότι θα παρασύρει μαζί του προς τα κάτω ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ, καθώς ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ θα χτυπηθεί από την σκανδαλολογία.
Έτσι κλείνει την ψαλίδα και μπορεί πιο εύκολα να διαχειριστεί την κατάσταση ΜΕΤΑ, που είναι και το κύριο ζητούμενο. Θα έχει αφοπλίσει τους δελφίνους και ΤΙΣ ΔΕΛΦΙΝΕΣ, που δεν θα τους κακόπεφτε μια μεγάλη διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και θα έχει απέναντί του ένα τραυματισμένο ΠΑΣΟΚ, όπου οι μισοί θα κοιτούν λοξά τους άλλους μισούς, κρυφοκατηγορώντας τους ως υπονομευτές του Γιωργάκη!!!
Ο ίδιος ο Καραμανλής δεν έχει να χάσει τίποτε από αυτό το ποντάρισμα, αλλά,
ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;;;!!! Τότε, δεν θα ξέρει τι έχει...
Πώς σας φαίνεται αυτή η ανάλυση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...