Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους Έλληνες...

Ο Εμμανουήλ Ροΐδης είχε πολύ δίκιο όταν έγραφε: " Κάθε τόπος έχει την πληγή του. Η Αγγλία την ομίχλη, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνες".
Πριν από ένα μήνα , στις 27 Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων δικαίωσε 2 ενώσεις της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που η λειτουργία τους είχε απαγορευτεί από τα ελληνικά Δικαστήρια, επειδή αυτοπροσδιορίζονταν ως "τουρκικές". Έκρινε λοιπόν το Ευρωδικαστήριο ότι παραβιάζεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και καταδίκασαν την Ελλάδα...
Οι Ευρωδικαστές έκριναν ότι "ακόμη και αν θεωρηθεί ότι πραγματικός σκοπός των παραπάνω ενώσεων ήταν να προωθήσουν την ιδέα της ύπαρξης μιας εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για μια δημοκρατική κοινωνία". Αλήθεια, στους Τούρκους το είπαν αυτό; Γιατί μου φαίνεται ότι οι γείτονες-κουμπάροι-σύμμαχοί μας δεν έχουν και τόσο δημοκρατικές ευαισθησίες και γελάνε κάτω από τα μουστάκια τους με όσα γίνονται στην δημοκρατική Ευρώπη.
Α, και να μην το ξεχάσω, για να δείτε και πού κολλάει ο Ροΐδης δηλαδή... Η απόφαση ήταν
ΟΜΟΦΩΝΗ, δηλαδή την ίδια γνώμη είχαν και ο Έλληνας δικαστής (Σύμβουλος του Συμβουλίου της Επικρατείας) Πέτρος Παραράς και ο Κύπριος δικαστής Γ. Νικολάου...
Με αργά, αλλά σταθερά βήματα αναβαθμίζεται η θρησκευτική σε εθνική μειονότητα και στρώνεται το χαλί για τα Τουρκικά σχέδια.
Όσο για εμάς, δείχνουμε ψυχραιμία, έχουμε την απάθεια του μοσχαριού μπροστά στο λεπίδι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...