Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Θα βγει γκαστρωμένη η νύφη...


Είναι γνωστή η κόντρα του Νομάρχη Παπαβασιλείου με τον Νομαρχιακό ΤΟΥ Σύμβουλο Κοσμά Βούλγαρη. Αυτά που τους χωρίζουν πολλά και οι κουβέντες που έχουν ανταλλαγεί βαριές και ασήκωτες. Έτσι κάποια στιγμή ο Νομάρχης, ο έκτοτε ονομαζόμενος και Βουλγαροκτόνος, τον διέγραψε από την ομάδα του. Απελευθερωμένος λοιπόν πια ο συμπαθής Κοσμάς, με κάθε ευκαιρία υποβάλλει ερωτήσεις, που υπό ...άλλες συνθήκες δεν θα ρωτούσε.
Έτσι στη συνεδρίαση της 26ης Μαρτίου ρώτησε για το πού βρίσκεται δικαστικά η υπόθεση με το οικόπεδο που είχε επιλεγεί για την ανέγερση Διοικητηρίου και τελικά αποδείχτηκε ότι ΚΑΙ αυτό διεκδικείται από ιδιώτη και είπε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο (αφήνοντας κάποιες αιχμές...): "Πολλά ακούγονται προς τα έξω, ότι η εκδίκαση έγινε. Πολλοί λεν ότι η υπόθεση χάθηκε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω αλλά εγώ οφείλω να το φέρω στο Σώμα. Είναι πολλοί οι νομικοί που περιπλέκονται εδώ στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και θα βγει γκαστρωμένη τελικά η νύφη απότι φαίνεται. Θα το δούμε..."

Σημείωση: Στην συγκεκριμένη φωτογραφία μπορεί να μην φαίνεται ο Κοσμάς, αλλά φαίνονται 3 από τους νομικούς που ανάφερε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...