Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Μήπως μπερδεύεσαι Νομάρχη μου;


Εντάξει Νομάρχη, να καταλάβω γιατί δεν το έκλεισες το μαγαζί και δεν συμμετείχες σε κινητοποιήσεις.
Ξέρουμε ότι μόνο οι μη ΝεοΔημοκράτες έβαλαν λουκέτο και πήγαν να φωνάξουν έξω από την Βουλή. Η πλειοψηφία των Νομαρχών, που εκλέχτηκαν με τη Ν.Δ. αποφάσισαν την αναστολή, γιατί κάτι τους έδωσαν, πολλά τους έταξαν και έτσι αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι το τέλος Ιουνίου(
ΜΕΤΑ τις Ευρωεκλογές) για να δούνε αν το τάξιμο θα μεταφραστεί σε δόσιμο ή όχι...
Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να βγάζεις ανακοίνωση περί πλειοψηφίας κτλπ, απέχει πολύ.
Για δείτε τι εννοώ: Ο Νομάρχης Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου αιτιολογώντας την απόφασή του να μην συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πάντα στη συντεταγμένη δημοκρατική κοινωνία αποφασίζουν οι πλειοψηφίες.
Όταν λοιπόν η πλειοψηφία αποφάσισε αναστολή της απεργίας νομίζω ότι από κει και πέρα η οποιαδήποτε αντιμετώπιση του θέματος με μορφή διαδήλωσης και διαμαρτυρίας απ’ την μειοψηφία καταργεί και τα συλλογικά όργανα... ...Εγώ σκέφτομαι ότι υπάρχουν και πολίτες. Δηλαδή αν σήμερα λήγανε πέντε προκηρύξεις ή είχε κάποιος να πάρει ένα χαρτί θα υφίσταντο τις συνέπειες της δικιάς μας άρνησης;».
Καλό αυτό με την πλειοψηφία και δημοκρατικό επίσης. Άρα, όποιοι έχουν την πλειοψηφία αποφασίζουν και όποιοι από την μειοψηφία έχουν διαφορετική άποψη, δικαιούνται να βγάλουν τον σκασμό; Για να καταλάβω, αν αύριο-μεθαύριο η πλειοψηφία της ΕΝΑΕ αποφασίσει ότι λόγω της οικονομικής κρίσης οι κρατικοί πόροι δεν φτάνουν και γι' αυτό τον λόγο πρέπει κάποιοι Νομοί να μείνουν έξω από την μοιρασιά και αν η Άρτα μείνει εκτός, εσύ δεν θα διαμαρτυρηθείς; Θα το κάνεις γαργάρα, ή θα διαμαρτυρηθείς "καταργώντας τα συλλογικά όργανα";
Κι όσο για τον πόνο που σ' έπιασε για τους άμοιρους πολίτες, άσε, δεν μας πείθεις!!! Πριν παρθεί η απόφαση για αναστολή δεν είχαν χαρτιά και προκηρύξεις να τακτοποιήσουν; Είπαμε, πουλάει το στυλ Ξανθόπουλος, αλλά όχι κι έτσι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...