Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ανοιχτές τελικά αύριο οι Νομαρχίες


Ανοιχτή θα είναι αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας, μετά τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν για την ικανοποίηση των αιτημάτων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων οι υπουργοί Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος και Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου. Έτσι αναστέλλεται το "κατέβασμα των ρολών".
Η ΕΝΑΕ διαμαρτυρόταν και ζητούσε την
απόσυρση του σχεδίου νόμου για την κατάργηση των τελών αδείας και τελών μεταβιβάσεων οχημάτων, την ψήφιση του Κώδικα για τη Ν.Α, τη χορήγηση κονδυλίων για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς μαθητών και τη συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και την κάλυψη των μεγάλων κενών σε προσωπικό.
Πού να μην ήταν και προσωπική επιλογή του Πάκη ο Δημήτρης Δράκος, ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ... Εμ βέβαια, όταν του κόβεις του αλλουνού λεφτά, λογικό είναι να σου το ανταποδώσει Πάκη μου!!!

Πάντως, όσοι από τους Αρτινούς έχουν στερητικό σύνδρομο και δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μια μέρα χωρίς το Νομάρχη μας, ας μην χαίρονται!!!
Αν θέλουν να τον δούνε, για κανένα ρουσφετάκι ή απλώς για μια καλημέρα, πρέπει να πάνε στο "Arta Palace Hotel" στην διημερίδα για τα ψηφιακά μέσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...