Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Νέο… στιλ σε κολύμβηση και γυναίκες για τον Φελπς

Στο Πεκίνο κατέρριψε όλα τα ρεκόρ. Κέρδισε τα περισσότερα χρυσά σε μία διοργάνωση, έσπασε όλα τα παγκόσμια ρεκόρ και θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στους Ολυμπιακούς.
Ο Μάικλ Φελπς κατάφερε μέσα σε δέκα ημέρες να κάνει τόσα πολλά, όσα άλλοι δεν πέτυχαν σε τρεις, τέσσερις ή πέντε διοργανώσεις.
Όλοι οι αθλητές βλέπουν ξανά και ξανά τις κούρσες του Φελπς και προσπαθούν να αντιγράψουν το στιλ του.
Δυστυχώς όμως για τους… αντιγραφείς, δεν ξέρουν ότι ο Μάικλ Φελπς, αλλάζει το στιλ, θα μοιάζει με αυτό που είδαμε πριν από μερικούς μήνες όμως για να καταφέρει να πάει πιο γρήγορα πρέπει να το εξελίξει.
Από τον Μάιο θα τον δούμε και πάλι στην πισίνα μετά από ένα μεγάλο διάστημα ξεκούρασης που σημαδεύτηκε από το κάπνισμα μαριχουάνας για το οποίο τιμωρήθηκε με τρεις μήνες, αλλά και από δύο ερωτικές σχέσεις που συζητήθηκαν, αλλά και θα συζητηθούν στο μέλλον.
Χώρισε λοιπόν με τη σερβιτόρα Καζ Παλ (φωτό2) με το τεράστιο τατουάζ στην πλάτη με την οποία έκανε αρκετές κοινές εμφανίσεις και τώρα ψάχνει την… τύχη του στη Μις Καλιφόρνια, Κάρι Πρέτζεν (φωτό 1). Η κοπέλα που «αναστάτωσε» τα Αμερικανικά καλλιστεία και έχασε το στέμμα επειδή όπως λένε όλοι έδειξε το συντηρητικό της πρόσωπο και διαφώνησε δημόσιο με τον γάμο ομοφυλόφιλων, είναι το νέο κορίτσι του Μάικλ Φελπς που θέλει να συνδυάσει πρωταθλητισμό και σόου μπιζ.
Θα δούμε αν θα τα καταφέρει τους επόμενους μήνες που θα κληθεί αγωνιστικά να υπερασπιστεί και να βρεθεί κοντά στις επιδόσεις του.
Πάντως δικαιολογία έχει έτοιμη για πιθανή αποτυχία.
Όπως είπε δεν ξέρει αν το νέο στιλ που θα δοκιμάσει θα έχει αποτέλεσμα και θα χρειαστεί χρόνος για τη νέα τεχνική.
Αυτό που σχεδιάζει είναι μικρότερα, πιο σταθερά τραβήγματα για το ελεύθερο που μπορεί να μοιάζει σαν ένα απλό κυκλικό στιλ, όμως χρειάζεται πολύ δυνατό και συνεχόμενο τράβηγμα όταν τα χέρια είναι μέσα στο νερό, ενώ για να αυξηθεί η ταχύτητα θα πρέπει να αυξηθούν και τα τραβήγματα, δηλαδή να αυξήσει το ρυθμό.

από greek-Olympics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...