Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Άγριες συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟ στα Γιάννενα!- Άργησε να επέμβει η ΕΛΑΣ


Άγρια συμπλοκή, μεταξύ φιλαθλων της ΑΕΚ και του Παναθηναικού, σημειώθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Ομήρου στα Γιάννενα. Πενήντα περίπου νεαροί συναντήθηκαν αρχικά στην πλατεία της συνοικίας Ζεγαριών,αμέσως μετά την λήξη του αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι όφ της Α1 κατηγορίας του Μπάσκετ.Οι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναικού μιας και στην περιοχή βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου των "πράσινων" φιλάθλων(Οδός Εφύρας).Οι οπαδοί ξυλοκοπούνταν για αρκετη ώρα και μετά από λίγο κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Ομήρου.Εκεί προκάλεσαν και σοβαρές υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα κατοίκων της περιοχής.
Οι συμπλοκές διήρκησαν μία ολόκληρη ώρα, μιας και οι άνδρες της ΕΛΑΣ άργησαν να επέμβουν!!! Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, οι νεαροί οπαδοί των δύο ομάδων, κατευθύνθηκαν αμέσως προς το αισθητικό δάσος της πόλης των Ιωαννίνων, όπου και χάθηκαν στο σκοτάδι.
Αποτέλεσμα: Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να κάνουν καμία απολύτως σύλληψη! Από τα επεισόδια πέντε νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά!Οι κάτοικοι της συνοικίας στα Ζευγάρια, ζητούν την απομάκρυνση των γραφείων του Συνδέσμου του Παναθηναικού. Κάποιοι μάλιστα από τους κατοίκους, κάνουν λόγο και για πυροβολισμό που έπεσε κατά την διάρκεια της συμπλοκής!
Τέλος, να σημειωθεί,πως στο αστυνομικό δελτίο της Αστυνομικής Διέυθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στο συμβάν!!!
από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...