Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει ενότητα...


Μετά την κατάθεση της κομματικής ταυτότητας του Χανιώτη Νομάρχη, μετά τις φήμες για ανάλογη κίνηση του μουσουλμάνου βουλευτή της Ροδόπης είχα αρχίσει να πείθομαι πραγματικά για το ότι η ενότητα της Ν.Δ. δεν κινδυνεύει, είναι όλοι μια γροθιά!!!
Ανησυχούσα μόνο μήπως το ενωτικό κλίμα χαλάσει από τους συνbloggers που υποστήριξαν τη Ντόρα, αλλά ευτυχώς η καρδιά μου μπήκε στην θέση της όταν διάβασα σε ένα φανατικό Μητσοτακικό blog, το ακόλουθο κείμενο που αποτελεί μνημείο ενότητας:

Μια αναγκαία επισήμανση για τους αναγνώστες του Blog
Από τη στιγμή που το φασιστικό σύστημα των πληρωμένων πρακτορίσκων και λοιπών σαπροφύτων που έχουν εγκατασταθεί μαζί με τον Προδότη, Αμοραλιστή και Τυχοδιώκτη Σαμαρά στα Γραφεία της Ρηγίλλης και τα περί αυτής τετράγωνα επετέθη με σφοδρότητα ακραίου εκχυδαϊσμού και ξεσαμάρωτης αθυροστομίας στο παρόν Ιστολόγιο, και προκειμένου να διαφυλάξουμε την αισθητική των καλοπροαίρετων αναγνωστών μας από τους Ταγματασφαλίτες της «Νέας Πολιτικής Άνοιξης» (η Νέα Δημοκρατία πέθανε στις 29 Νοεμβρίου…), υποχρεούμαστε νε επιβάλουμε τον αναγκαίο μετριασμό στη δημοσίευση των σχολίων. Εννοείται, ότι σχόλια που δεν εντάσσονται στην ανωτέρω κατηγορία θα δημοσιοποιούνται το συντομώτερον δυνατόν. Ζητούμε την κατανόησή σας και παραμένουμε εδραίοι και αμετακίνητοι στον Αγώνα ενάντια στο σύστημα Σαμαρά και το συνοδοιπόρο του νέο-καραμανλισμό των golden boys που οδήγησαν τον Καραμανλή στην πολιτική εξαθλίωση και τη Νέα Δημοκρατία στη χρεωκοπία.

Για να τονίσει κιόλας την συσπείρωση γύρω από τον "Προδότη, Αμοραλιστή και Τυχοδιώκτη Σαμαρά" τον παρουσιάζει και σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και τον λέει "Sam Sponge ή αλλιώς Mr S.S.", το πιάσατε το υπονοούμενο έ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...