Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα η τελευταία ημέρα. Κάνε την διαφορά με την ψήφο σου...


Μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα είναι η διορία για να ψηφίσουμε το πολύ καλό βιβλίο "Ιμαρέτ" του συμπατριώτη Γιάννη Καλπούζου στην ψηφοφορία που διοργανώνεται για την ανάδειξη του αγαπημένου ελληνικού μυθιστορήματος της χρονιάς.
Όσοι θέλουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Καλπούζου και του «Ιμαρέτ», μπορούν να στείλουν sms απ’ το κινητό τους τηλέφωνο στον αριθμό 54160 με κωδικό ΒΑ 7, που αντιστοιχεί στο βιβλίο της συγκεκριμένης επιλογής, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα ΣΗΜΕΡΑ. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο.
Υπενθυμίζω παλιότερη ανάρτηση που είχα κάνει για το θέμα και το σχόλιό μου:
"
Θα ψηφίσω στα σίγουρα, όχι λόγω κάποιου τοπικισμού, αλλά επειδή το βιβλίο το διάβασα και μου άρεσε πάρα πολύ και επειδή θεωρώ ότι ο Γιάννης ο Καλπούζος είναι ένας νέος άνθρωπος που θα δώσει πάρα πολλά και στην Ελληνική λογοτεχνία, αλλά και στην Άρτα ειδικότερα -μην ξεχνάμε ότι είναι ένας από τους πρωτεργάτες του Δικτύου Ιμαρέτ. Ο Καλπούζος δεν είναι απλά ένας λόγιος, χωμένος στα βιβλία του, είναι ένας άνθρωπος του κόσμου, που ενδιαφέρεται και συμμετέχει στα κοινά και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας για να κάνει ένα βήμα παραπέρα.
Και στο κάτω-κάτω της γραφής, εάν οι Αρτινοί έστελναν μετά μανίας sms για να μην αποχωρήσει ο Κωστάκης ο Μπόβολος από το πρώτο Big Brother, ας στείλουν και τώρα άλλο ένα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον Κωστάκη, αλλά πώς να το κάνουμε αδέρφια, ας κρατάμε και κάποιες ισορροπίες..."

1 σχόλιο:

  1. Άν και αναγνώστης περισσότερο του δοκιμίου και (αρκετά) λιγότερο της λογοτεχνίας, με εντυπωσίασε το έργο, αλλά και η τεράστια έρευνα που προϋποθέτει και που πρέπει να έκανε ο συγγραφέας... Μπράβο του δυό φορές, λοιπόν, και ελπίζω για μια πρώτη φορά, αυτό που ψήφισα, αυτό και να βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...