Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Όρσε !!!

Το αντιγράφω κατά λέξη, όπως το διάβασα στο epirusgate, γιατί την βρίσκω ενδιαφέρουσα ανάρτηση. Δεν έχω ιδέα για ποιόν μιλάει, αλλά όποιος και νάναι, σα να μην στάθηκε και πολύ στο ύψος του...

Ο Γιαννιώτης βουλευτής, οι αντιεξουσιαστές, ο γιαουρτωμένος συνδικαλιστής και τα φάσκελα!!!


Σε ένα φτηνό λαϊκισμό που παραπέμπει σε "τζάμπα μάγκες" περασμένων δεκαετιών επιδόθηκε χθες το πρωί Γιαννιώτης βουλευτής κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Πυρσινέλλα έξω ακριβώς από την τράπεζας Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής που πέρναγε από το σημείο, έχοντας στο πλευρό του τις δυνάμεις των ΜΑΤ που συνόδευαν την πορεία, επιτέθηκε φραστικά με ακατανόμαστες φράσεις κατά ομάδας αντιεξουσιαστών που συμμετείχαν στην ουρά της πορείας και οι οποίοι προηγουμένως είχαν γιαουρτώσει στην Ακαδημία τον κολλητό του, συνδικαλιστή της τοπικής ΕΛΜΕ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις εμπεριείχαν αρκετά "γαλλικά" πεζοδρομιακού χαρακτήρα, ενώ δεν έλειψαν και τα φάσκελα!
Το ζήτημα όμως είναι, ότι όσο κι αν κάποιος είναι εκνευρισμένος από την ακτιβίστικη δράση των νεαρών αντιεξουσιαστών συμπολιτών μας, δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραφέρεται και να λειτουργεί με όρους "τσαμπουκά" και "ράμπο" απειλώντας όσους συμμετείχαν στην πορεία και είχαν μακρυά μαλλιά!
Το θέμα όμως παίρνει άλλες διαστάσεις, όταν αυτός είναι και βουλευτής, ενώ είναι σαφές, πως θα πρέπει η συμπεριφορά του να είναι παραδειγματική και να αποτελεί πρότυπο για τους πολίτες και κυρίως για τους νέους. Πάντως και εις ανώτερα...

4 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ; ΟΡΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν πολύ περισσότερα προβλήματα στον τόπο μας για ν' ασχοληθούμε από του να διϋλίζουμε τον κώνωπα...
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω κι εγω όπως και ολη η νεολαια ΠΑΣΟΚ. Τα απροσαρμοστα ακροαριστερα στοιχεια δεν εχουν θεση στην υγειη δημοκρατια. Εγω προτεινω να απελαθουν, αφου δεν τους αρεσει αυτη η χώρα. Ας πανε στην Κουβα η την Κινα να σπανε και να ρημαξουν. Αϊ σιχτιρ επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...